Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κασάμι και ο Καφού

Ο Κασάμι και ο Καφού
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020 - 12:47

Ένα θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα στο λιμάνι, εδώ και καιρό, είναι εκείνο του Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός μέσος ακούστηκε έντονα τον Γενάρη για… επαναπατρισμό, όμως τελικά δεν βρέθηκε ο τρόπος να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα. Κάτι το οποίο και ο ίδιος δείχνει να επιθυμεί, αλλά και ο Ολυμπιακός. Το θέμα του ίσως προχωρήσει το καλοκαίρι, με τις πιθανότητες να είναι αρκετές, όμως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Πολλά τα σενάρια και δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον ίδιο τον παίκτη και τον Ολυμπιακό.

Ρόλο θα παίξουν και τα μεταγραφικά. Εάν ο Ολυμπιακός διατηρήσει Καμαρά, Μπουχαλάκη και Γκιλιέρμε… ακέραιους, δηλαδή δεν έχει κάποια πώληση, από αυτή την τριάδα, πιθανό σενάριο είναι να μείνει στην ομάδα και ο Καφού, τον οποίο ο Μαρτίνς ξέρει και πιστεύει και έτσι να συμπληρωθεί η τετράδα του άξονα.

Εάν κάποιος παίκτης από τους τρεις υπάρχοντες φύγει, τότε το πράγμα αλλάζει. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί σίγουρα, σε αυτή την περίπτωση, για να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί, με αποτέλεσμα τα δεδομένα να αλλάζουν.

Εδώ που τα λέμε, βέβαια, ο Καφού στάθηκε και λίγο άτυχος, αφού από τη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό, μέχρι τώρα, δεν κατάφερε, παρά να παίξει σε δύο ματς και αυτά όχι ολόκληρα…

Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα.

Διαβάστε επίσης