Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαλμπουενά: «Το μέλλον μου συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό»

Βαλμπουενά: «Το μέλλον μου συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020 - 19:16

Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό δήλωσε, για άλλη μία φορά, ο Ματιέ Βαλμπουενά. Αυτή τη φορά, σε συνέντευξή του στην Τουρκία! Με τον Γάλλο σούπερ σταρ να τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι το μέλλον του είναι συνυφασμένο με την ομάδα του Πειραιά. Παράλληλα, στάθηκε στους ΓΑΥΡΟΥΣ, ενώ μίλησε και για το σοβαρό θέμα των ημερών, τον κορονοϊό...

Ο «μαέστρος» του Θρύλου, που μετρά 21 ασίστ και οκτώ γκολ τη φετινή χρονιά, είπε...

Για τον κορονοϊό στην Ελλάδα: «Στην Ελλάδα, η κατάσταση είναι παρόμοια με τον υπόλοιπο κόσμο. Περνάμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να στηρίξουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές! Δίνουμε μια μεγάλη μάχη απέναντι στον Covid-19 και πρέπει να εμποδίσουμε τη μετάδοσή του».

Για την καριέρα του στο Λιμάνι: «Δεν σκέφτομαι να σταματήσω... Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Βελτιώνω το παιχνίδι μου και, πλέον, παίζω πιο απλά και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Τη νέα σεζόν θα φοράω και πάλι τα χρώματα του Ολυμπιακού. Μου αρέσει εδώ. Παίζουμε κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Εχουμε 35.000 θεατές σε κάθε παιχνίδι! Το μέλλον μου είναι συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό.

Παίξαμε με την Αρσεναλ στο Europa League και επιστρέψαμε στη βάση μας... Τότε, ενημερωθήκαμε ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ολοι οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι της ομάδας κάναμε τεστ. Ολα βγήκαν αρνητικά. Μετά παίξαμε με την Γουλβς... Δώσαμε το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και ύστερα, αναβλήθηκαν όλα τα ματς, σε όλες τις διοργανώσεις...».

Για τη... σπιτική του προπόνηση: «Η ατομική προπόνηση στο σπίτι δεν είναι ικανή να αναπληρώσει τις προπονήσεις που κάνουμε υπό κανονικές συνθήκες... Ωστόσο, πρέπει συνεχίσουμε να τις κάνουμε και να παραμείνουμε στο σπίτι. Είμαι ποδοσφαιριστής και είναι δύσκολο για μένα να μην υπάρχουν αγώνες στην τηλεόραση. Ισως, μάλιστα, χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μέχρι να δούμε τις ομάδες να παίζουν ξανά».

Διαβάστε επίσης