Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η βάση για τις επόμενες κινήσεις

Η βάση για τις επόμενες κινήσεις
Τρίτη, 7 Απριλίου 2020 - 09:39

Τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν καθημερινά, στο σύμπαν του Ολυμπιακού. Είναι τέτοια η φύση της ομάδας. Μεγάλο όνομα. Το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, ένα από τα πολύ δυνατά, στην Ευρώπη. Διοικητικά, αγωνιστικά, μεταγραφικά… Ο Ολυμπιακός «παίζει» μπάλα στα κέντρα αποφάσεων, στα μεταγραφικά «παζάρια», το όνομά του ακούγεται πολύ. Παντού… Κινείται, γενικά, η ομάδα του Πειραιά. Είναι τέτοια η ιδιοσυγκρασία του ηγέτη της, που δεν επιτρέπει… εφησυχασμό! Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης διαρκώς ψάχνεται, για να κάνει τον Ολυμπιακό καλύτερο.

Το αύριο έρχεται. Με γοργούς ρυθμούς. Και το αύριο οφείλει να έχει μία βάση. Αυτή, ετούτη τη στιγμή που μιλάμε, είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει διαρκώς σημάδια παραμονής και αυτό μόνο ως θετικό μπορεί να εκληφθεί, με βάση τα όσα έχουμε δει, από τη δουλειά του, έως τώρα. Ο Μαρτίνς «κολλάει» καλά εδώ. Το ξέρει και ο ίδιος, το ξέρει και ο Ολυμπιακός.

Η παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού, η ανανέωση του συμβολαίου του, αν προτιμάτε, αποτελεί προτεραιότητα. Με τον Πέδρο Μαρτίνς «δεμένο» εδώ, θα γίνουν οι περαιτέρω συζητήσεις, που θα αφορούν στον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα. Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και όχι μόνο. Ο Πορτογάλος κατάφερε να φέρει τον Ολυμπιακό ξανά πρώτο, να τον πάει μακριά στην Ευρώπη, να τον κάνει «δική» του ομάδα. Όλα αυτά σίγουρα τα προσμετρά η Διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία επιθυμεί να βλέπει την ομάδα διαρκώς να βελτιώνεται και να πηγαίνει μπροστά.

Το επεισόδιο αυτό είναι σημαντικό. Η ανανέωση του Μαρτίνς αποτελεί τη βάση για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Μεταγραφικά, αγωνιστικά κλπ.. Και από εκεί θα αρχίσουν όλα.

Διαβάστε επίσης