Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για αυτό σε λένε Θρύλο! (video)

Για αυτό σε λένε Θρύλο! (video)
Τρίτη, 7 Απριλίου 2020 - 18:51

Ο Ολυμπιακός, πέρα από Θρύλος στην Ελλάδα, είναι και στην Ευρώπη. Και αυτό, αποδεικνύεται συνεχώς και με κάθε τρόπο! Χαρακτηριστικά παραδείγματα; Οι νίκες επί των Μίλαν και Άρσεναλ, πέρσι και φέτος, αντίστοιχα, για το Europa League.

Δύο νίκες, δύο σπουδαίες προκρίσεις! Με θρυλικό τρόπο. Κώστας Φορτούνης και Γιουσέφ Ελ Αραμπί εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών. Οι δύο Πειραιώτες, δηλαδή, που πέτυχαν τα καθοριστικά γκολ. Τα τέρματα, με τα οποία γράφτηκε η ιστορία...

Στις 13/12 του 2018 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Φορτούνης, με πέναλτι στο 81’, έκανε το τελικό 3-1 επί της ιταλικής ομάδας! Και έτσι, οι «ερυθρόλευκοι», που ήθελαν νίκη με δύο γκολ διαφορά, πανηγύρισαν την πρόκριση στη φάση των «32» του θεσμού. Τι βραδιά στον Ναό!

Πριν από λίγες ημέρες, στις 27/2 του 2020, ακολούθησε το έπος του Ολυμπιακού, στο Λονδίνο. Το σπουδαίο «διπλό» με 2-1 στο «Emirates» και η πρόκριση στους «16» του Europa League. Χάρη στο τέρμα του Μαροκινού φορ στο 119’. Μια μυθική στιγμή!

Μάλιστα, η πειραϊκή ΠΑΕ θυμήθηκε τα δύο αυτά ιστορικά γκολ, με το παρακάτω βίντεο στα social media...

Δείτε το!

Διαβάστε επίσης

Πρωταθλητής και στα social media! (photo)

Πρωταθλητής και στα social media! (photo)

Ο Ολυμπιακός παίζει μεγάλη... μπάλα και εκτός αγωνιστικού χώρου, έχοντας τον ΠΑΟΚ από κάτω του και στο Instagram! Με τεράστια διαφορά...