Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διεθνής αναγνώριση: Η ECA για το κοινωνικό έργο του Θρύλου! (photo)

Διεθνής αναγνώριση: Η ECA για το κοινωνικό έργο του Θρύλου! (photo)
Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020 - 14:53

Ο Ολυμπιακός είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα αθλητικό σωματείο. Από μία ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο στόχο δεν έχει μόνο την ποδοσφαιρική διάκριση, αλλά και την ανάδειξη του κοινωνικού χαρακτήρα του αθλήματος. Η διαρκής κοινωνική προσφορά, η στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη, το φιλανθρωπικό έργο, η Αρχή των Αθηνών, αποδεικνύουν ότι όλα αυτά τα χρόνια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ως στόχο του, να διατηρεί μία ομάδα πρωταγωνίστρια εντός και εκτός γηπέδων, για την κοινωνία! Και το έχει κάνει πράξη!

Τελευταία πράξη η στήριξη της κοινωνίας, εν μέσω κορονοϊού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε και πάλι μπροστά, πρόσφερε χρήματα, ιατρικό εξοπλισμό και στήριξε (και στηρίζει συνεχώς) εκείνους που χρειάζονται βοήθεια! Η χώρα περνά μία δύσκολη περίοδο, όπως και όλη η Γη, όμως ο Ολυμπιακός κάνει ήδη πράγματα που βοηθούν στο να ελαφραίνει αυτό το βαρύ φορτίο που κουβαλά, αυτή τη στιγμή, η ανθρωπότητα.

Το κοινωνικό έργο του Ολυμπιακού, στον καιρό του κορονοϊού, δεν έχει περάσει απαρατήρητο, αφού και η ECA ασχολήθηκε με αυτό, δίνοντάς του την προσοχή που αξίζει: «Ο Ολυμπιακός στηρίζει τα νοσοκομεία και τους αδύναμους. Στο πλαίσιο των προσπαθειών του συλλόγου να στηρίξει τη χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας covid-19, ο Ολυμπιακός έχει συμμετάσχει σε πρωτοβουλίες συγκέντρωσης κεφαλαίων για νοσοκομεία, ιατρικό προσωπικό και ιατρικό εξοπλισμό, καθώς και για παροχή γευμάτων σε όσους έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραψε χαρακτηριστικά η European Clubs Association.

Διαβάστε επίσης