Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς: «Έχετε βρει το κορόιδο τον Ρώσο...» (photo)

Καραπαπάς: «Έχετε βρει το κορόιδο τον Ρώσο...» (photo)
Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020 - 17:33

Ο Κώστας Καραπαπάς τους «γλεντάει» συνεχώς! Με κάθε τρόπο... Και το έκανε ξανά! Με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να βάζει τα πράγματα στη θέση τους, με μήνυμα του στα social media!

Συγκεκριμένα, απάντησε στον Βασίλη Παπαθεοδώρου, τονίζοντας αρχικά: «Ο Βασιλάκης Παπαθεοδώρου χτυπημένος από το ψυχολογικό βάρος του εγκλεισμού (όχι του κορονοϊού, του κόμπλεξ του), έγραψε πόνημα για αυτούς που... κατέστρεψαν, λέει, τη δημοσιογραφία και στρατεύτηκαν με τα συμφέροντα. Και το γράφει αυτό ο Βασιλάκης Παπαθεοδώρου, που έχει εκπορνεύσει τα πάντα για τα ρούβλια!!! Δηλαδή, θράσος χωρίς όρια!

Ρε Βασιλάκη, πες μας, πόσες φορές έχεις καταδικαστεί (μόνο από εμάς, την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τον Πρόεδρό της) για συκοφαντική δυσφήμιση, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, για όποια ποινή υπάρχει για τον Τύπο! Και κάνεις εσύ κηρύγματα; Έχετε βρει το κορόιδο τον Ρώσο και πληρώνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τις ποινές που τρώτε στα δικαστήρια και συνεχίζετε την παραγωγή λάσπης. Αλλά δεν θα κάνετε και μαθήματα, Βασιλάκη...

ΥΓ: Εμείς, πάντως, λόγω των ημερών, δεχόμαστε για την επόμενη καταδίκη του sdna, την ποινή του δικαστηρίου να την πληρώσει ο Καλπαζίδης...».

Και συμπλήρωσε, με νέο ποστάρισμα: «Και στην τελική… Βασιλάκη Παπαθεοδώρου, αφού άλλος πληρώνει, ΓΡΑΨΕ ΟΝΟΜΑΤΑ! Πες μας, ποιους ονομάζεις «παράγκα 1» και «παράγκα 2»; ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ».

Δείτε τις αναρτήσεις!

Διαβάστε επίσης