Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αυγενάκης: «Πρόθεση να συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

Αυγενάκης: «Πρόθεση να συνεχιστεί το πρωτάθλημα»
Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020 - 09:01

Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League 1, έστω και κεκλεισμένων των θυρών, είναι η πρόθεση της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε: «Κι εκείνοι κάνουν διάφορους σχεδιασμούς, διότι εκτιμούν ότι κάπου στον Μάιο μπορεί σιγά-σιγά να υπάρξει η επανεκκίνηση της αγοράς, άρα και του αθλητισμού.

Εμείς επειδή βρισκόμαστε σε μία καλύτερη θέση σε σχέση με άλλες χώρες, το βλέπουμε πιθανό αυτό. Δηλαδή στα μέσα του Μάη να αρχίσει να επανέρχεται στην κανονικότητα η χώρα μας και πιθανότατα να αρχίσουν σιγά-σιγά και οι προπονήσεις...

Χρειάζονται τουλάχιστον δυο-τρεις εβδομάδες για να επανέλθουν οι ομάδες... Πάντα σε συνεννόηση με UEFA, Λίγκα, ΕΠΟ και ΠΣΑΠ, αλλά σεβόμενοι και τις συμβουλές των ειδικών, θα αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε από εδώ και στο εξής!

Πρόθεση των εμπλεκομένων είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, έστω και κεκλεισμένων των θυρών. Εμείς δεν έχουμε λόγο να είμαστε αντίθετοι σε αυτό. Κι εφόσον αυτό αποτελέσει και απόφαση των εμπλεκομένων, εμείς από τη δική μας πλευρά θα κάνουμε τα πάντα ώστε να εξυπηρετήσουμε αυτή την απόφαση. Δεν θα πάρουμε καμία απόφαση εν αγνοία των εμπλεκομένων».

Διαβάστε επίσης