Ντουντούκα
Και τώρα... ελάτε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επιμένουν οι Ισπανοί για Σα και Ατλέτικο

Επιμένουν οι Ισπανοί για Σα και Ατλέτικο
Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020 - 11:40

Τα πράγματα στην υπόθεση του Ζοζέ Σα είναι αρκετά απλά. Ο Ολυμπιακός δεν του έχει βάλει πωλητήριο. Θέλει τον Σα εδώ. Να υπερασπίζεται την εστία του και για τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, στο συμβόλαιο, το οποίο δένει τον ποδοσφαιριστή στο λιμάνι, υπάρχει ο όρος της ρήτρας. Αυτή είναι 13 εκατομμύρια ευρώ. Εάν μία ομάδα, από εκείνες που… καλοβλέπουν τον Πορτογάλο, έρθει και πει «ορίστε τα 13 εκατομμύρια ευρώ», συμφωνώντας παράλληλα, για το συμβόλαιο, με τον παίκτη, τότε ο Σα θα πάρει μεταγραφή και ο Ολυμπιακός θα μπορεί να κάνει κάτι.

Τα ονόματα των ομάδων που εξετάζουν την περίπτωση του Ζοζέ Σα είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Και ικανά να πληρώσουν τη ρήτρα λύσης του συμβολαίου του, εφόσον επιθυμούν όντως να τον κάνουν δικό τους. Μετά τη Γουέστ Χαμ, η οποία τον έχει… λοκάρει από την Αγγλία και τον παρακολουθεί στενά, η Ατλέτικο Μαδρίτης ανεβαίνει ολοένα και περισσότερα, στα ρεπορτάζ από το εξωτερικό και δη από την Ισπανία.

Νέο άρθρο της Marca, σχετικά με το θέμα, αναφέρεται εκτενώς στην πρόθεση της ομάδας της Μαδρίτης να κάνει δικό της τον Πορτογάλο, προκειμένου να πλαισιώσει τον Γιαν Όμπλακ. Το συμβόλαιο του Άνταν (ο δεύτερος πορτιέρε της Ατλέτικο) λήγει και ο παίκτης οδεύει προς την Μπέτις, με αποτέλεσμα οι ροχιμπλάνκος να βλέπουν στο πρόσωπο του Σα τον αντικαταστάτη του. Αναμένουμε…

Διαβάστε επίσης