Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Να ανταμείψουμε τον απίστευτο κόσμο μας με τρόπαια» (photo)

Μαρτίνς: «Να ανταμείψουμε τον απίστευτο κόσμο μας με τρόπαια» (photo)
Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020 - 17:17

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια, ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε... άγκυρα στο μεγάλο Λιμάνι. Ο Πορτογάλος τεχνικός, στις 9/4 του 2018, ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου!

Δύο σπουδαία χρόνια για τον 49χρονο προπονητή, στην ομάδα του Πειραιά. Με τον Μαρτίνς να εκφράζει, μέσω των social media, την περηφάνια του για το μέχρι τώρα ταξίδι του στον πάγκο του Θρύλου!

Συγκεκριμένα, ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε:

«Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια, έγινα προπονητής του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ περήφανος για το μέχρι τώρα ταξίδι, και περιμένω να ξανα μπούμε στο γήπεδο και να ανταμείψουμε τους απίστευτους φιλάθλους μας με τρόπαια. Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς!».

Δείτε την ανάρτηση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Two years ago today, I became the coach of @olympiacosfc! I'm proud of the journey so far, and I look forward to getting on the pitch again to reward our unbelievable fans with trophies. Until then, stay safe! ????⚪ Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια, έγινα προπονητής του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ περήφανος για το μέχρι τώρα ταξίδι, και περιμένω να ξανα μπούμε στο γήπεδο και να ανταμείψουμε τους απίστευτους φιλάθλους μας με τρόπαια. Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς! #olympiacosfc #wekeepondreaming #twoyearsago #tbt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Martins (@coachpmartins) στις

Διαβάστε επίσης