Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παρασκήνιο: Μαλλιά κουβάρια για τα golden boys!

Παρασκήνιο: Μαλλιά κουβάρια για τα golden boys!
Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020 - 21:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν, είτε εκπρόκειτο για ΔΣ, είτε για ΔΣ, είτε για συνέντευξη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος διέδιδε την αγάπη του για τις ποδοσφαιρικές ενώσεις. «Όσοι απεργάζονται τέτοια σχέδια θεωρούν ότι οι πρόεδροι των ΕΠΣ είναι διεφθαρμένοι. Να πάνε στον εισαγγελέα. Δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου απόπειρα χρηματοδότησης προέδρων των Ενώσεων», είχε δηλώσει επίσης, στην τελευταία συνέντευξή του από το «Μακεδονία Παλλάς», του Ιβάν Σαββίδη, όπου βρίσκονται τα στούντιο του OPEN του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη αναρωτήθηκε: «Γιατί πρέπει να απαξιώσουμε τις ΕΠΣ;»

Κι όμως, μετά το σημερινό (09/04) ΔΣ της ΕΠΟ που έγινε με τηλεδιάσκεψη, αρκετοί πρόεδροι ενώσεων αισθάνονται προδομένοι από τον Γραμμένο! Αντί, ο πρόεδρος της ΕΠΟ να εισηγηθεί οικονομική βοήθεια προς τις ενώσεις, τις οποίες θεωρεί και κύτταρο του ποδοσφαίρου, εισηγήθηκε να πληρωθούν κανονικά οι αμοιβές των υπαλλήλων της ΕΠΟ. Και των golden boys που στηρίζουν την... εξυγίανση και έχουν μισθούς-μαμούθ! Και ναι, οι ενώσεις έχουν έναν χρόνο να πάρουν επιχορήγηση από την ΕΠΟ, πέρσι τέτοια εποχή τους είχαν δώσει μια... παρηγοριά, ύψους 5.000 ευρώ, ποσό που δεν το λες και επιχορήγηση! Όμως, τα golden boys είναι... βασιλιάδες στο «εξυγιαντικό» ποδόσφαιρο και οι ενώσεις ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Αρα, δεν υπάρχει το κύτταρο που βλέπει ο Γραμμένος.

Οι ενώσεις απαξιωμένες, όμως η «εξυγίανση» καλά κρατεί. Και μη χειρότερα δηλαδή...

Τώρα η ΕΠΟ υποστηρίζει πως, εντός του Απριλίου, θα δώσει στις ενώσεις 5.000 ευρώ που αν δεν υπήρχαν τα golden boys θα ήταν περισσότερα. Παρόλα αυτά, οι ΕΠΣ δεν το δένουν και κόμπο! Κάποιοι λένε ότι αφενός η υπόσχεση επιβεβαιώνει τις αντιδράσεις αφετέρου δεν είναι και σίγουρο ότι θα πάνε... ταμείο!

Όμως, είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα golden boys; Πόσο τυχαίο είναι ότι ο Γραμμένος έκανε πίσω και δεν ανέστειλε τη σύμβασή τους για να πάρουν τα 800 ευρώ της επιδότησης, καθώς η Ομοσπονδία έχει βάλει «λουκέτο» και εργάζεται μόνο προσωπικό ασφαλείας; Χώρια που για αυτό έγινε... μάχη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το ποιοι θα μπουν...

Όπως φαίνεται ο Γραμμένος γλίτωσε τις μουρμούρες των golden boys, του Περέιρα και της υπόλοιπης κομπανίας της ΚΕΔ, όπως οι πρόεδροι των ΕΠΣ ακούνε τις φωνές των παραγόντων των ερασιτεχνικών σωματείων που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα πρόστιμα...

Διαβάστε επίσης