Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπαλτάκος συνεχίζει το... σόου, άρχισε και τις προκλήσεις

Ο Μπαλτάκος συνεχίζει το... σόου, άρχισε και τις προκλήσεις
Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020 - 22:00
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αρχικά θα τα περιγράψουμε με δυο λόγια: Ο Μπαλτάκος συνεχίζει τις... αερολογίες, όμως: 1) Προδίδεται επειδή δεν αποκλείει τιμωρία ΠΑΟΚ και Ξάνθης για την πολυϊδιοκτησία, 2) Εκθέτει τον ΠΑΟΚ για την... παύλα, 3) Δεν ξέρει ούτε τις οδηγίες της UEFA για τα πρωταθλήματα καθώς η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία απειλεί με αποκλεισμό ομάδων, όπου δεν ολοκληρωθούν...

Και περνάμε στην ανάλυση:

Είχε μέρες να μιλήσει, ο Τάκης Μπαλτάκος, ο επικεφαλής των νομικών του ΠΑΟΚ στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη (σύμφωνα με την ΕΕΑ και με την πρωτόδικη απόφαση). Όμως, για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι το μόνο που ξέρει είναι οι... αερολογίες, αφού κατηγόρησε τον Ολυμπιακό για προπαγάνδα, ότι τάχα θέλει η αφαίρεση των βαθμών του ΠΑΟΚ θα ισχύσει για του χρόνου! Πάντως, αν και αρχικά είπε ότι η ποινή θα... πέσει στην Εφέσεων, κάνοντας λόγο για δήθεν προπαγάνδα του Ολυμπιακού περί μεταφοράς της ποινής για την επόμενη σεζόν, κάτι που δεν ισύχει, έδειξε ότι φοβάται πως η ομάδα του θα τιμωρηθεί!

Του... λείπει ο καθρέπτης!

Λεπτομέρεια αποτελεί ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να κάνει προπαγάνδα, επειδή δεν θέλει να διακοπεί το πρωτάθλημα. Επιπλέον, στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας, ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε ότι «μπορούμε να συζητήσουμε για την αναβολή αλλά να έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης». Δηλαδή, ο ΠΑΟΚ από μόνος του βάζει... φωτιές! Τελικά, από τον κ. Μπαλτάκο δεν λείπει ένας καθρέπτης, βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν είναι ούτε ενημερωμένος!

Ξεχνά τη βαθμολογία

Πάντως, ο Μπαλτάκος εμφανίστηκε υπέρ της... παύλας, κατηγορώντας τον Ολυμπιακό ότι θέλει να πάρει «χάρτινο τίτλο», όμως αγνοεί τη βαθμολογία. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι 14 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Εκτός, αν ο νομικός του ΠΑΟΚ δεν θυμάται και πόσο ήρθε το ματς πρωταθλήματος της Τούμπας, άρα ο Ολυμπιακός απέδειξε ποιος είναι ο κυρίαρχος στο πρωτάθλημα.

Και κάτι ακόμη: Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ αγνοεί ότι η UEFA δίνει αγώνα για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Αγνοεί ότι η UEFA απειλεί με ευρωπαϊκό αποκλεισμό τις ομάδες των χωρών που θα τελειώσουν πρόωρα τα πρωταθλήματα, τη στιγμή που η αγωνιστική περίοδος παρατάθηκε μέχρι τον Αύγουστο.

«Ακόμα κι αν δεν ολοκληρωθούν οι λίγκες, πρέπει να υπάρξουν πρωταθλητές», δήλωσε επίσης ο Τσέφεριν.

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος αγνοεί ότι η FIFA άλλαξε μέχρι και τους κανονισμούς για τα συμβόλαια και τις μεταγραφές, προκειμένου να διευκολύνει την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων. Παράλληλα, και η UEFA έβγαλε από το καλεντάρι της αγώνες των Εθνικών ομάδων...

Διαβάστε επίσης