Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καραπαπάς: «Τα φιλαράκια τα νοιάζει να μην πάρει τίτλους ο Ολυμπιακός...» (photo)

Καραπαπάς: «Τα φιλαράκια τα νοιάζει να μην πάρει τίτλους ο Ολυμπιακός...» (photo)
Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 - 18:42

Μετά τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ, στον Ερασιτέχνη, ζητά διακοπή και ακύρωση της σεζόν, λόγω κορονοϊού. Δεν ζητούν, όμως, μόνο την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, αλλά και τον ορισμό αυτών ως μη γενόμενα! Κάτι, που σχολίασε ο Κώστας Καραπαπάς, μέσω των social media...

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε, στο Instagram:

«Κάτι για τα ερασιτεχνικά αθλήματα, γιατί με ρωτάτε πολλοί: Τα αδερφάκια τα καλά, συμφωνούν σε όλα, βλέπω. Μετά τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ, και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ζητάει να τελειώσουν τα Πρωταθλήματα ως μη γενόμενα. Δηλαδή, σαν να μη μόχθησε κανείς αυτή τη χρονιά, να τα σβήσουμε όλα. Όχι. Δεν τους έπιασε ο πόνος για την κοινωνία, ούτε ο ιός τους ένοιαξε. Ούτε, φυσικά, τα αθλήματα! Εδώ η ομάδα της περιοχής των Αμπελοκήπων έχει να παίξει δέκα χρόνια Ευρώπη! Τα φιλαράκια τα νοιάζει ΜΟΝΟ ΕΝΑ: Να μην πάρει τους τίτλους ο Ολυμπιακός.

Πάμε, τώρα, να δούμε τι μας νοιάζει εμάς; Μας νοιάζει να εξαντληθούν τα περιθώρια με ασφάλεια για όλους, να τελειώσουν τα Πρωταθλήματα σε όλα τα σπορ. Αν, όμως, η πανδημία δεν κοπάσει και τα Πρωταθλήματα διακοπούν οριστικά, τότε να τιμηθεί η προσπάθεια αθλητών και ομάδων σύμφωνα με το δίκαιο και αναλογικά με τη θέση που κατέκτησαν μέχρι τη διακοπή. Τα πράγματα είναι απλά».

Δείτε την ανάρτηση!

Διαβάστε επίσης