Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εξυγίανση» και... πούπουλα!

«Εξυγίανση» και... πούπουλα!
Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 - 22:42
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μπορεί η ΕΠΟ να έχει προχωρήσει σε αναστολή των εργασιών της και, λόγω του κορονοϊού, να λειτουργεί μόνο με προσωπικό ασφαλείας, ωστόσο τα «εξυγιαντικά» golden boys και η «εξυγιαντική» κομπανία του Περέιρα, δεν έχουν ανάγκη κανέναν και τίποτα. Ο λόγος είναι ότι παραμένουν στα «πούπουλα»! Αυτό το οφείλουν στον τελειωμένο Γραμμένο, ίσως επειδή ακόμη ελπίζει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ.

Γράφουμε όλα αυτά, επειδή ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε πίσω και δεν εισηγήθηκε, στο χθεσινό (09/04) ΔΣ που έγινε με τηλεδιάσκεψη, την αναστολή των συμβάσεών τους, λόγω του κορονοϊού. Αντίθετα, ο Γραμμένος εισηγήθηκε η ΕΠΟ να καταβάλει κανονικά τη μισθοδοσία τους.

Ο Γραμμένος απέδειξε ότι έχει στα πούπουλα τα golden boys και δεν είναι τυχαίο ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι «θεμελίωσαν» την... εξυγίανση. Άλλοι πήγαν επί εποχής ΠΔΕ, άλλους τους... φύτεψαν οι Κοντονής, Βασιλειάδης, άλλους πήρε ο Γραμμένος, μια... ωραία ατμόσφαιρα όλοι μαζί.

Ουδείς ενδιαφέρεται αν η ΕΠΟ με αυτή την απόφασή της έσφιξε περισσότερο την οικονομική θηλιά στο λαιμό της. Απόδειξη ότι πριν από 3-4 μήνες, μέχρι και τα «εξυγιαντικά» ΜΜΕ φώναζαν ότι βρίσκεται στα όρια του οικονομικού κραχ. Όμως, τι θα κάνει η ΕΠΟ αν η καραντίνα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου; Άλλη μια απόδειξη ότι πάνε στο... άγνωστο με βάρκα την ελπίδα (ότι θα τους βοηθήσουν FIFA, UEFA), άλλη μια απόδειξη ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου! Οι ενώσεις ασφυκτιούν οικονομικά, τα golden boys έχουν στα... πούπουλα! Τελικά ποιος ψηφίζει;

Μέχρι και πρώην συνεργάτης του στην ΕΠΣ Μακεδονίας εξαπέλυσε επίθεση στον Γραμμένο για αυτό το θέμα. Είναι ο Νίκος Φιλιππιάδης, πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, ο οποίος χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα.

Αρχικά είπε:

«Η χθεσινή ήταν ημέρα οργής, θυμού και αγανάκτησης για το φίλαθλο κοινό της πόλης μας, για τα σωματεία και την πατρίδα μας, να διατηρηθούν στο ακέραιο όλοι οι μισθοί, τόσο των χαμηλόμισθων και των υψηλόμισθων.

Υπάρχουν νούμερα που ζαλίζουν. Ο πλανήτης καταρρέει, η πατρίδα μας περνάει δύσκολες στιγμές, δεν γνωρίζει κανείς για το αύριο και στην ΕΠΟ μοιράζουν χρήματα, το μόνο που δεν ξέρω είναι αν τα μοιράζουν σε δολάρια ή ευρώ...»

Ο Φιλιππιάδης κατέληξε λέγοντας: «Εγώ πίστευα και περίμενα πολλά από τον Βαγγέλη Γραμμένο, γι' αυτό τον βοηθήσαμε όλα τα σωματεία, αλλά, δυστυχώς μας διέψευσε και κυρίως την πόλη του. Τον περίμενα πιο μαχητικό και πιο δυναμικό. Το μήνυμα της ΕΠΟ αυτή την περίοδο θα έπρεπε να είναι αλληλεγγύης και όχι μοιρασιάς χρημάτων».

Διαβάστε επίσης

Πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο!

Πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποδεικνύει το τεράστιο κοινωνικό του πρόσωπο και εν μέσω κορονοϊού! Και, μάλιστα, περίτρανα...