Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός τόπου και χρόνου ο ΠΣΑΠ, επίθεση από τη Λίγκα

Εκτός τόπου και χρόνου ο ΠΣΑΠ, επίθεση από τη Λίγκα
Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 - 20:56
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η σκιά του κορωνοϊού έχει πέσει βαριά, όχι μόνο στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές ποδόσφαιρο. Ο αθλητισμός είναι το νο 1 θύμα του, όμως στον ΠΣΑΠ, το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών, δείχνουν να μην το έχουν καταλάβει αυτό.

Όπως δεν έχουν καταλάβει ότι σε όλο τον κόσμο γίνονται αναπροσαρμογές των συμβολαίων των παικτών και παράλληλα όλοι, ομοσπονδίες, ομάδες και λίγκες, ψάχνουν τρόπους να επιβιώσουν και να χαράξουν την επόμενη μέρα. Ακόμη και με προτάσεις παικτών είχαμε μειώσεις συμβολαίων, μέχρι και άνω του 30 %.

Όμως, ο ΠΣΑΠ το βιολί του! Το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αντιδρά σφόδρα στην απόφαση της ΕΠΟ, μετά από εισήγηση της Λίγκας, να... καταργήσει το δικαίωμα προσφυγών των παικτών μέχρι τις 30 Ιουνίου. Πρόκειται για μια ανακοίνωση που δεν είναι μόνο εκτός πραγματικότητας, είναι και εκτός λογικής, καθώς οι ομάδες έχουν μηδενικά έσοδα, ενώ η Λίγκα ανέθεσε σε διεθνή οίκο να καταγράψει τις ζημίες που μοιάζουν με... βουνό.

Για να βγει αυτή η ανακοίνωση που αναφέρεται σε «ποδοσφαιρικό πραξικόπημα», επειδή τάχα δεν ρωτήθηκε, ο ΠΣΑΠ ρώτησε τα μέλη του;

Παράλληλα και η Superleague αντέδρασε στην ανακοίνωση του ΠΣΑΠ, καθώς η θέση της είναι η εξής:

«Δυσφορία, απορία και έκπληξη προκαλεί η στάση του ΠΣΑΠ, αφού μάλλον δεν έχει κατανοήσει τις καταστροφικές συνέπειες της πανδημίας, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε όλα τα επίπεδα της ελληνικής κοινωνίας».

Διαβάστε επίσης

«Εξυγίανση» και... πούπουλα!

«Εξυγίανση» και... πούπουλα!

Ο Γραμμένος απέδειξε ότι προσέχει τα golden boys και δεν τον ενδιαφέρει αν έσφιξε κι άλλο την οικονομική θηλιά της ΕΠΟ. Πρώην συνεργάτης τού εξαπέλυσε επίθεση...