Ντουντούκα
Εντάξει, μείωσαν στους 22!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έχουν σχέδιο φίμωσης...

Έχουν σχέδιο φίμωσης...
Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 - 22:20
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν τη διαλυμένη και ακατάλληλη διαιτησία ή η ΕΠΟ να προσπαθεί για την ισονομία, έχουν σαν στόχο να επιβάλλουν σχέδιο φίμωσης για τις ανακοινώσεις των ΠΑΕ και τις δηλώσεις των παραγόντων. Δεν κοιτάνε που οι ρέφερι αλλοιώνουν αποτελέσματα αγώνων, ακόμη και με το VAR, και ότι η ΕΠΟ κοιτάει το... καλό των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!

Από την ομοσπονδία βγάζουν από τη... ναφθαλίνη για να ψηφίσουν τον κανονισμό που προβλέπει τιμωρία έδρας, σε περίπτωση υποτροπής, για δηλώσεις ή ανακοινώσεις παραγόντων. Μια κίνηση που παραπέμπει σε εποχές ολοκληρωτικών καθεστώτων, ενώ το εκπληκτικό είναι ότι για να... πείσουν βάζουν μπροστά τις FIFA, UEFA, με τη γνωστή «καραμέλα» ότι αυτό θέλουν οι υπερκείμενες αρχές!

Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το σύστημα τρέμει επειδή ξεγυμνώθηκε. Είναι δυνατόν οι ομάδες και οι παράγοντες να μην έχουν δικαίωμα αντίδρασης, σε περίπτωση κακής διαιτησίας; Σε ποιόν αιώνα ζούμε;

Φέτος, προσπάθησαν να καταδιώξουν τον Ολυμπιακό, με παραπομπές στην αθλητική δικαιοσύνη, κάνοντας επιλεκτικές καταγγελίες στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Για τη νέα σεζόν «θυμήθηκαν» τον... αραχνιασμένο κανονισμό που δεν διαχωρίζει τη διαμαρτυρία από τη δυσφήμιση, ενώ δείχνουν πως βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος. Ξέρουν ότι η διαιτησία είναι πρόβλημα, φαίνεται ότι πρόβλημα είναι και οι ίδιοι αλλά...

Περσινά ξινά σταφύλια. Όταν λείπουν οι ιδέες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δείγμα μιας κατώτερης των περιστάσεων διοίκησης όπως αυτή του «δικού μας Γραμμένου» στην ΕΠΟ, κάποιοι έχουν τον... χαβά τους. Αυτό που απέτυχαν να κάνουν, εννοούμε τη φίμωση των ΠΑΕ και των παραγόντων να μην κάνουν δηλώσεις ή να μην βγάζουν ανακοινώσεις, αντίστοιχα, με πρόσχημα ότι «το θέλει η FIFA», το βγάζουν από την... κατάψυξη.

TAGS

Διαβάστε επίσης