Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το βίντεο της Θύρας 7 για τη δωρεά 10.000 μασκών! (video, photo)

Το βίντεο της Θύρας 7 για τη δωρεά 10.000 μασκών! (video, photo)
Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 - 20:43

Το σπουδαίο κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε και εν μέσω κορονοϊού, η Θύρα 7. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού προχώρησαν σε μία τεράστια κίνηση. Σε μία πρωτοβουλία αγάπης και ανθρωπιάς, τις δύσκολες αυτές ημέρες που βιώνουμε, με τον ιό. Και αυτό, διότι πρόσφεραν στην Ελλάδα 10.000 μάσκες βαμβακερές, πολλαπλών χρήσεων!

Μάλιστα, η διανομή των μασκών ολοκληρώθηκε σήμερα (11/4), όπως έκαναν γνωστό οι ΓΑΥΡΟΙ, μέσω των social media! Ενώ ετοίμασαν και ένα βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω...

Το μήνυμα της Θύρας 7: «Ολοκληρώθηκε η διανομή μασκών από την ΘΥΡΑ 7 σε όλη την Ελλάδα. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα παιδιά της 7, που η κεντρική ιδέα της ΘΥΡΑΣ 7, έγινε ΠΡΑΞΗ, σε 3 μέρες! Συγχαρητήρια σε όλους όσους κατάφεραν σε μια τόσο δύσκολη περίοδο όπως αυτή να προσφέρουν βοήθεια σε εκείνους που το είχαν ανάγκη.

Είμαστε όλοι περήφανοι που ανήκουμε στην ΘΥΡΑ 7. Μια ΘΥΡΑ 7 που δε θα σβήσει ποτέ! Υπήρχε πριν από εμάς, υπαρχει με εμας και θα υπάρχει μετά από εμάς, γιατί είναι ΙΔΕΑ.

ΘΥΡΑ 7».

Δείτε το βίντεο!

Δείτε την ανάρτηση!

Διαβάστε επίσης

Έχουν σχέδιο φίμωσης...

Έχουν σχέδιο φίμωσης...

Βγάζουν από τη... ναφθαλίνη και σχεδιάζουν να ψηφίσουν κανονισμό που προβλέπει τιμωρία έδρας για δηλώσεις ή ανακοινώσεις...