Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χιλιανοί: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ζούνιορ Φερνάντες» (videos)

Χιλιανοί: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ζούνιορ Φερνάντες» (videos)
Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 - 12:03

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ζούνιορ Φερνάντες της Αλάνιασπορ, αναδεικνύει με δημοσίευμά της η estudioestadio.cl. Η ιστοσελίδα από την πατρίδα του Χιλιανού φέρνει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή της τουρκικής ομάδας, στο στόχαστρο του Θρύλου, αναφέροντας την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ως τον «απόλυτο ηγέτη του ελληνικού ποδοσφαίρου»! Ο Ζούνιορ Φερνάντες είναι αριστερός εξτρέμ, αλλά παίζει και δεξιά, αλλά και ως σέντερ φορ. Έχει παίξει, μεταξύ άλλων, στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Ένας μεγάλος σύλλογος της Ελλάδας, ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στα χνάρια του Ζούνιορ Φερνάντες. Ο Χιλιανός επιθετικός, ο οποίος λάμπει με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, ίσως έχει την ευκαιρία να παίξει σε μια ομάδα που αγωνίζεται συνεχώς στο Champions League. Πρόκειται για μια μεγάλη προοπτική για τον Ζούνιορ Φερνάντες, ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου, δεδομένου ότι ο ελληνικός γίγαντας θα επιδιώξει να ενισχύσει την επίθεσή του για την σεζόν 2020-2021, ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», αναφέρουν οι Χιλιανοί, για να συνεχίσουν:

«Ο Ολυμπιακός, είναι ο απόλυτος ηγέτης του ελληνικού πρωταθλήματος, το πιο επιτυχημένο κλαμπ στη χώρα και εκείνος που συνεχώς αγωνίζεται στο Champions League. Στα 32 του χρόνια έχει την ευκαιρία να υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο στην Ευρώπη και να αγωνιστεί σε μεγάλα τουρνουά. Από το 2012, που πήγε στην Ευρώπη έχει σημειώσει 87 γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται και του χρόνου στο Champions League, αφού στη βαθμολογία είναι 14 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης