Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα... αυτογκόλ της προέδρων της παύλας

Τα... αυτογκόλ της προέδρων της παύλας
Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 - 21:04
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Οι μεγαλομέτοχοι των Ατρομήτου και Παναιτωλικού, Σπανός και Κωστούλας δεν έχουν καταλάβει ότι «βγάζουν τα μάτια τους», συντασσόμενοι με το κίνημα της παύλας. Το ίδιο ισχύει για τον Παπαϊωάννου της Λαμίας και για τον Μποροβήλο του Αστέρας Τρίπολης. Είναι η... κομπανία που φωνάζει για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, τη στιγμή που η UEFA κάνει τα πάντα για ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις.

Βέβαια αυτά, φαίνεται να είναι ψιλά γράμματα για κάποιους, οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν ότι εδώ είναι... Ελλάντα! Όμως, ούτε ο ΠΑΟΚ πρόκειται να τους βοηθήσει, κάνουν λάθος αν ελπίζουν.

Επίσης, πώς ελπίζουν ότι θα πουλήσουν ένα προϊόν που θα έχει ξεχαστεί από το Μάρτιο και πως η ΕΡΤ, όπου «στεγάζονται» με εξαίρεση τον Αστέρα, θα τους καταβάλει τις τελευταίες δυο δόσεις; Την στιγμή που στην υπόλοιπη Ευρώπη θα παίζουν μπάλα.

Ναι, οι Ατρόμητος, Παναιτωλικός και Λαμία, που φωνάζουν να διακοπεί το πρωτάθλημα, μάλιστα ο Παπαϊωάννου της Λαμίας «κάλεσε» να παίζουν οι FIFA, UEFA, για να δώσει... έμφαση στις απόψεις του! Γενικώς, αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν!

Ηδη οι «μικροί» άρχισαν να... φωνάζουν για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Superleague, κοινώς τα πράγματα είναι... σκούρα. Το είπαν τόσο ο Σπανός όσο και ο Κωστούλας, ιδιοκτήτες των Ατρομήτου και Παναιτωλικού. Αποτελεί απόδειξη ότι έχουν πρόβλημα οι ομάδες τέτοιου βεληνεκούς. Παράλληλα γίνεται κίνηση για να προτείνουν κοινό... ταμείο, καθώς το καλοκαίρι θα υπάρξουν «άστεγοι». Όμως, η προσπάθεια, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα καταλήξει σε αδιέξοδο. Παρότι οι ομάδες της Λίγκας είναι 14, δεν υπάρχει χώρος για όλες και η ΕΡΤ δεν αναμένεται να σώσει την κατάσταση.

Το πρόβλημα με τα τηλεοπτικά είναι γνωστό στη Superleague. Έβγαλαν έναν... λογαριασμό σε περίπτωση Κεντρικής Διαχείρισης. Ήθελαν να τα ενώσουν με τη Superleague 2 και με το Κύπέλλο. Υπολόγιζαν ότι η NOVA θα έπαιρνε τον κύριο όγκο των αγώνων με 30-35 εκατ. ευρώ, η ΕΡΤ για ένα παιχνίδι της SL και δυο της SL2 κάθε εβδομάδα θα έδινε 8-10 εκατ. ευρώ, η Cosmote θα κρατούσε το Κύπελλο και κάποια ματς, πρωταθλήματος και Κυπέλλου θα δίνονταν σε άλλα «ελεύθερα» κανάλια. Μάλλον, είναι υπερβολικά όλα αυτά.

Διαβάστε επίσης