Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού και... σέντρα το Μάιο

Τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού και... σέντρα το Μάιο
Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 - 17:45
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Και στο... βάθος σέντρα. Είναι μια είδηση που βγαίνει από την σημερινή (14/04) του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους του ελληνικού αθλητισμού. Εκεί ειπώθηκε πως τα πρωταθλήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα ξεκινήσουν τον Μάιο, αν όλα πάνε καλά, και οι αγώνες θα είναι χωρίς θεατές.

Κατά τα άλλα ο Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού αλλά και τις αθλητικές δραστηριότητες, μετά από συνεργασία του Υφυπουργείου Αθλητισμού και αθλητών κόντρα στην πανδημία του κορωνοιού. Πέρα από όσα αναφέρουμε για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ειπώθηκε ότι θα δοθεί μεγάλη βάση στην στήριξη αλλά και στην επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Στην τηλεδιάσκεψη, εκτός από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, μετείχαν η πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες Βούλα Κοζομπόλη («ασημένια» ολυμπιονίκης στο πόλο), η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Εύη Μωραϊτίδου («ασημένια» ολυμπιονίκης στο πόλο), ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας («χρυσός» ολυμπιονίκης στην άρση βαρών), ο Νίκος Κακλαμανάκης («χρυσός» ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα), η Άννα Κορακάκη («χρυσή» ολυμπιονίκης στη σκοποβολή), η Κατερίνα Στεφανίδη («χρυσή» ολυμπιονίκης στο επί κοντώ), ο Λευτέρης Πετρούνιας («χρυσός» ολυμπιονίκης στην ενόργανη γυμναστική), ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης («χρυσός» παραολυμπιονίκης μπότσια), οι κορυφαίοι Έλληνες τενίστες Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Τάκης Φύσσας και οι παλαιοί διεθνείς μπασκετμπολίστες Παναγιώτης Γιαννάκης, Δημήτρης Παπανικολάου και Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Οι αθλητές συνεχάρησαν τον Μητσοτάκη και την Ελληνική Κυβέρνηση για τα έγκαιρα μέτρα που ελήφθησαν κατά του Κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης