Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλουν να... στρώσουν χαλί για την επόμενη σεζόν

Θέλουν να... στρώσουν χαλί για την επόμενη σεζόν
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 - 23:39
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όλο και πιο δυνατά παίζει η πληροφορία στην ποδοσφαιρική και στη διαιτητική πιάτσα ότι τα... τέρατα της «εξυγίανσης», το σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλει να στρώσει... χαλί και για την επόμενη σεζόν! Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος τους είναι η παράταση της θητείας της ομοσπονδίας, ώστε οι εκλογές να γίνουν τον Σεπτέμβριο και όχι τον Ιούλιο. Μάλιστα, αυτό φέρεται να τέθηκε και προς συζήτηση σε επικοινωνία που είχαν οι Αυγενάκης και Γραμμένος.

Τι σημαίνει, εφόσον οι... εξυγιαντές πετύχουν το στόχος τους για αναβολή των εκλογών κατά δυο μήνες; Η νυν διοίκηση της ΕΠΟ θα είναι αυτή που θα επικυρώσει τους πίνακες διαιτησίας, δηλαδή θα βγουν υπό την... ομπρέλα της και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό, όπως και οι κανονισμοί θα επικυρωθούν από τη διοίκηση Γραμμένου.

Με τόσα που έχουμε δει, ουδείς μπορεί να αποκλείσει τους πίνακες διαιτησίας για την επόμενη σεζόν, μέχρι και τον κανονισμό διαιτησία, να βγάλει ο Περέιρα με το πρόσχημα να τα βρουν έτοιμα οι επόμενοι. Άλλωστε, ο Πορτογάλος και η... κομπανία του θα κάνει προτάσεις αξιολογήσεων προς την επόμενη ΚΕΔ, χωρίς να το έχει ζητήσει κανείς. Όπως φαίνεται, γίνεται για να μην χαλάσει η... εξυγιαντική μαγιά!

Μόνο η FIFA και η UEFA μπορούν να σταματήσουν αυτά. Καθόλου τυχαίο ότι το χθεσινό ΔΣ της ΕΠΟ δεν όρισε ΓΣ για την αλλαγή του καταστατικού της, την οποία έχει αναλάβει επ’ αόριστον.

Διαβάστε επίσης

Το... αφήγημα με το CAS

Το... αφήγημα με το CAS

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πανικό και ψάχνει από κάπου να κρατηθεί. Τα ίδια έλεγαν και για τις δικαστικές επιτροπές του ποδοσφαίρου, όμως τώρα κάνουν επιθέσεις στους τακτικούς δικαστές...