Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν χτίζεις σταθερά και δεν λειτουργείς… καιροσκοπικά

Όταν χτίζεις σταθερά και δεν λειτουργείς… καιροσκοπικά
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 - 10:24

Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός δεν είναι απλώς μία καλή ομάδα, η οποία κάνει πρωταθλητισμό και παίρνει τίτλους. Ο Ολυμπιακός είναι, στα χέρια του ηγέτη του, ένας Σύλλογος με παρελθόν, παρών και μέλλον σταθερό και ακλόνητο, καθώς εδώ και χρόνια, χτίζει επάνω σε στέρεες βάσεις.

Τα πράγματα αναμένεται να δυσκολέψουν πολύ, μετά την πανδημία. Η κανονικότητα θα αργήσει να επανέλθει. Σε όλους τους τομείς, επομένως και στο ποδόσφαιρο. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν ανησυχεί. Όχι γιατί έχει κάποιο… μυστικό. Απλώς είναι ΣΟΒΑΡΟΣ Σύλλογος. Οργανωμένος. Με Διοίκηση η οποία γνωρίζει καλά πως να κινείται και να παλεύει με δυσκολίες.

Οικονομικά είναι σταθερός, είναι ο πλέον λαοφιλής στην Ελλάδα, έχει όνομα στην Ευρώπη. Συνεπώς και στο μεταγραφικό «παζάρι». Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ακόμη και όταν εκείνο δεχθεί το μέγιστο οικονομικό χτύπημα, ως… απόνερα του κορονοϊού.

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχει φροντίσει, όλα αυτά τα χρόνια, να κάνει τον Ολυμπιακό, αυτό που ονειρευόταν από την αρχή: Αυτάρκη, ένα δυνατό brand name που μπροστά σε κάθε δυσκολία, θα βγαίνει νικητής! Το ήθελε, το έκανε. Και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να λάμπει…

Διαβάστε επίσης