Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Καμαρά στην Άρσεναλ»

«Ο Καμαρά στην Άρσεναλ»
Κυριακή, 19 Απριλίου 2020 - 12:10

Μετά τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία ολοένα και πιο πολύ μιλούν για ενδιαφέρον της Άρσεναλ, για τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, έρχονται και τα αφρικανικά ΜΜΕ, να τονώσουν το θέμα. Συγκεκριμένα, το ghanaweb, από την Γκάνα (προφανώς) έρχεται να τονίσει ότι οι «κανονιέρηδες»… μπλέκονται μεταγραφικά με τον Ολυμπιακό, ελέω του μέσου από τη Γουινέα.

Το site από την αφρικανική ήπειρο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι Λονδρέζοι εξετάζουν περίπτωση του χαφ του Ολυμπιακού ως εναλλακτική εφόσον δεν καταφέρουν να αποκτήσουν τον πολυπόθητο στόχο τους που είναι ο Τόμας Παρτέι της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά δεδομένα, τώρα, τα οποία παρουσιάζουν οι Γκανέζοι, εμφανίζουν τον Ολυμπιακό να ζητά περισσότερα από 25 εκατομμύρια, για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Δύσκολα ο Ολυμπιακός θα έπεφτε κάτω από 20 εκατομμύρια ευρώ, ως μεταγραφική «αμοιβή» για τον Καμαρά.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν ότι ο Μαντί μπορεί να εξελιχθεί πολύ περισσότερο, με αποτέλεσμα να μην… καίγονται και τρελά να τον πουλήσουν άμεσα. Με το κατάλληλο ποσό, βέβαια, η υπόθεση θα προχωρούσε. Κάτι το οποίο ξέρουν και οι Εγγλέζοι, οι οποίοι δείχνουν να εκτιμούν ιδιαιτέρως τα προσόντα του Μαντί Καμαρά. Και για αυτό τον έχουν και στη λίστα τους, όπως φαίνεται.

Διαβάστε επίσης

Μαγεία... Πάρη! (videos, photos)

Μαγεία... Πάρη! (videos, photos)

Αμφισβητήθηκε. Δεν τον πίστεψαν. Αλλά απέδειξε το αντίθετο... Ο Παρ Ζέτερμπεργκ κατάφερε και άφησε εποχή στον Θρύλο...