Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαλμπουενά: «Παλεύω για τον Ολυμπιακό και στα 35 μου!»

Βαλμπουενά: «Παλεύω για τον Ολυμπιακό και στα 35 μου!»
Κυριακή, 19 Απριλίου 2020 - 21:15

O Ματιέ Βαλμπουενά είναι... ψυχάρα. Ολυμπιακάρα! Τα δίνει όλα σε κάθε ματς, με την ερυθρόλευκη φανέλα. Παρά τα 35 του χρόνια, δεν... μασάει. «Μάχες» σε όλη τη διάρκεια των ματς, τρεξίματα, πίεση, πάθος...

Ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι παράδειγμα για όλους! Παράδειγμα επαγγελματία αθλητή. Κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του, σε τουρκικό Μέσο.

Ο 35χρονος άσος, λοιπόν, ο οποίος μετρά έως τώρα στο Λιμάνι 22 ασίστ και οκτώ γκολ, μίλησε στην τουρκική Hurriyet και δήλωσε, αρχικά: «Γνωρίζω πως είμαι κοντός... Αυτό, μπορεί να διαβαστεί με δύο τρόπους... Θετικά και αρνητικά. Όταν βλέπεις ένα ματς, το μάτι σου πέφτει στον κοντό ποδοσφαιριστή και βλέπεις αν τα πηγαίνει καλά ή όχι. Ξεχωρίζει, λόγω του γηπέδου. Οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες σε κάθε σύλλογο που αγωνίστηκα».

Όσο για την καριέρα του στον Θρύλο; Ο Βαλμπουενά τόνισε: «Σε κάθε σύλλογο που έπαιξα, είχα στόχους... Κανείς δεν θέλω να πει, μετά από πέντε-10 χρόνια, πως ο Βαλμπουενά δεν επηρέασε την ομάδα που έπαιξε. Δεν είναι όλα γύρω από τα λεφτά. Υπάρχει και η υπερηφάνεια! Τώρα, έχω στόχους με τον Ολυμπιακό. Ακόμα κι αν είμαι 35, παλεύω για τους στόχους μου».

Μάγκας Ματιέ...

Διαβάστε επίσης