Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μητρογκόλ και Σιόβας στο προσκήνιο

Μητρογκόλ και Σιόβας στο προσκήνιο
Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 - 11:14

Τα ονόματα δύο γνώριμων και αγαπημένων ποδοσφαιριστών, στην «ερυθρόλευκη» εξέδρα, «παίζουν» ξανά σήμερα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο Κόκκινος Πρωταθλητής βάζει στο «κάδρο» για τον Θρύλο του Κώστα Μήτρογλου και Δημήτρη Σιόβα, με τα σενάρια επαναπατρισμού των δύο πρώην «ερυθρόλευκων» άσων να… φουντώνουν!

Σύμφωνα με την εφημερίδα και οι δύο ποδοσφαιριστές εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο επιστροφής τους, στο λιμάνι. Κάτι που, ωστόσο, δεν είναι εύκολο να συμβεί άμεσα. Τουλάχιστον όχι και για τους δύο. Για τη θέση του επιθετικού, ο Ολυμπιακός έχει τους Ελ Αραμπί και Χασάν «σίγουρους» (τα πάντα αλλάζουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο), γεγονός που θα έκανε δύσκολη την επιστροφή Μήτρογλου ως… τρίτος επιθετικός. Θα ήταν δύσκολο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, να δεχτεί να έχει τέτοιο ρόλο, αλλά και για τον Ολυμπιακό να καλύπτει το συμβόλαιό του, σε έναν τέτοιο ρόλο.

Από την άλλη, η υπόθεση του Σιόβα εμφανίζεται αρκετά πιο προσιτή και ενδιαφέρουσα. Ο Σιόβας βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο στην Ισπανία, σε σχέση με όσο εξαιρετικά έκανε ήδη στον Ολυμπιακό και παράλληλα, έχει στοιχεία τα οποία ο Θρύλος θα ήθελε να προσθέσει στο παιχνίδι του. Όπως, λόγου χάρη, το γεγονός ότι είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να δημιουργεί από την άμυνα, αναπτύσσοντας το παιχνίδι, με την μπάλα χαμηλά.

Τα συμβόλαια και των δύο παικτών, με Μαρσέιγ και Λεγανές αντίστοιχα, λήγουν σε έναν χρόνο.

Διαβάστε επίσης