Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με αυτούς θα «κοντραριστεί» για τον Μπενσαρκί!

Με αυτούς θα «κοντραριστεί» για τον Μπενσαρκί!
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 - 09:52

Ο Ασράφ Μπενσαρκί μπήκε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ως μία πιθανή λύση για τα εξτρέμ, όμως φαίνεται ότι η υπόθεσή του είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Ο 25χρονος διεθνής Μαροκινός, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στο «μάτι» του Θρύλου, είναι κάτι περισσότερο από «ένα όνομα στη λίστα», αφού φέρεται να… αρέσει πολύ.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Ολυμπιακός να κινείται ήδη, διακριτικά, προς την κατεύθυνσή του, αφού ο ίδιος συγκεντρώνει πολλά στοιχεία που τον κάνουν ακόμη πιο θελκτικό, για να αποκτηθεί. Είναι 25 ετών, παίζει στην εθνική της χώρα του, έχει ρυθμό στα πόδια του, αφού έπαιζε αρκετά και στη Ζάμαλεκ, ενώ ταιριάζει και στο στιλ παιχνιδιού που θέλει ο Μαρτίνς από τους ακραίους του.

Πάντως, ο Ολυμπιακός δεν «παίζει» μόνος του μπάλα, στο θέμα της απόκτησης του Μπενσαρκί. Ο ποδοσφαιριστής έχει διάφορους «μνηστήρες» οι οποίοι τον τσεκάρουν διεξοδικά και δεν αποκλείεται ο Θρύλος να βρει ισχυρό ανταγωνισμό, στην προσπάθειά του, να τον κάνει δικό του.

Ούτε μία, ούτε, δύο, αλλά πέντε ομάδες ακούγονται για τον 25χρονο εξτρέμ. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός, εφόσον κινηθεί επίσημα, για να τον αποκτήσει, αναμένεται να βρει απέναντί του ομάδες από τη Γαλλία, όπως η Νις, η Στρασμπούρ και η Μονπελιέ, αλλά και ομάδες εκτός Γαλλίας, όπως η Τραμπζονσπόρ, ή η Σταντάρ.

Σίγουρα η προοπτική του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι πολύ δελεαστική για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ερχόμενος στο λιμάνι θα μπορεί να αισιοδοξεί για συμμετοχή στο Champions League και -εν γένει- να εκτοξεύσει την καριέρα του. Μένει να φανεί το πως θα κινηθεί ο Ολυμπιακός, γύρω από το θέμα του Μπενσαρκί και το τι έχουν να πουν και οι ανταγωνιστές του.

Διαβάστε επίσης