Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στόχος ζωής στον ΠΑΟΚ, καθημερινότητα στον Ολυμπιακό

Στόχος ζωής στον ΠΑΟΚ, καθημερινότητα στον Ολυμπιακό
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 - 10:29

Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει τα όνειρα. Γι’ αυτό υπάρχουν. Για να τα κάνεις, να τα κυνηγάς και να προσπαθείς να τα πραγματοποιήσεις. Και ίσως ο Κρέσπο, μία ημέρα των ημερών, κάπου στο μέλλον πραγματοποιήσει το δικό του. «Όνειρο μου στον ΠΑΟΚ είναι να παίξω μαζί του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε γι΄ αυτό ήρθα στον σύλλογο. Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και θα δώσω και τη ζωή μου για να εκπληρώσω αυτό το όνειρο. Αν δεν γίνει, δεν θα φύγω», είπε χαρακτηριστικά ο Κρέσπο. Τον βλέπουμε να… γερνάει στον ΠΑΟΚ.

Πέρα από την πλάκα τώρα, είναι και αυτό ακόμη, μία προβολή διαφοράς μεγέθους ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες υποτίθεται ότι… κοντράρονται για την πρωτιά στην Ελλάδα. Του Ολυμπιακού που παίζει κάθε χρόνο Champions League και του ΠΑΟΚ που δεν έχει παίξει ποτέ και το ονειρεύεται… Το κενό ανάμεσα στον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας και τον Σύλλογο ο οποίος καλά-καλά δεν είναι ο μεγαλύτερος στη Θεσσαλονίκη (κατά πολλούς αντικειμενικούς Άρης και Ηρακλής είναι πιο σπουδαίοι σε ιστορία και μέγεθος) είναι τεράστιο και θα χρειαστεί πολλά-πολλά χρόνια για να… μικρύνει λίγο.

Αυτά για να μπαίνουν και κάποια πράγματα στην θέση του και να μαζεύουν τα πόδια μέσα στην κουβέρτα, ορισμένοι οι οποίοι νομίζουν ότι ξαφνικά… μεγάλωσαν.

Διαβάστε επίσης