Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από «μου είπαν ότι τους είπαν» χορτάσαμε…

Από «μου είπαν ότι τους είπαν» χορτάσαμε…
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 - 12:12

«Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται», λέει ο σοφός ελληνικός λαός, θέλοντας να καταδείξει την απελπισία εκείνου, ο οποίος αντικρίζει κατάματα την καταστροφή και κάνει… ό,τι μπορεί, μπας και την αποφύγει. Το «σύστημα» βέβαια, ούτε αυτό δεν κάνει, αφού στην ύστατη ώρα και μπροστά στο φάσμα της καταστροφής της αγαπημένης τους ομάδας, βρήκαν να προβάλουν -ξανά- ακόμη μία ιστορία «μου είπαν ότι τους είπαν» εις βάρος του Ολυμπιακού. Μία ιστορία (για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος λέμε) η οποία είναι, όπως και όλες όσες έχουν αναδειχθεί σε μέγιστα εθνικά ζητήματα, από το «λόμπι της προπαγάνδας», ανύπαρκτη και δίχως ουσία.

Από «μου είπαν ότι του είπαν» χορτάσαμε. Εδώ και 10 χρόνια ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν δεχθεί πόλεμο… να φαν κι οι κότες. Ο κόσμος έχει αναπτύξει την αντίληψή του και δεν «μασάει», πλέον, το σανό που τον ταΐζουν. Όταν τα πράγματα σφίγγουν, η τεχνική του αντιπερισπασμού είναι το Νο1 όπλο του «συστήματος». Το έχει αποδείξει περίτρανα.

Έπεφταν κατηγορία και αντί να προσπαθήσουν να πείσουν για την αθωότητά τους (την ποια…;), «χτυπούσαν» την ΕΕΑ, τον Αυγενάκη, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΛ, την ίδια την κυβέρνηση που τους έσωσε. Αντί να εξηγήσουν τι συμβαίνει με την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη και να γλιτώσουν τον γκρεμό που… ερχόταν, μας έλεγαν για την Επιτροπή Δεοντολογίας και άλλα… παραμύθια δίχως δράκο. Τώρα, τα ίδια. Θυμήθηκαν τον Ατρόμητο και το προβάλλουν σαν να είναι το μεγαλύτερο θέμα της χώρας, αυτή τη στιγμή. Βολεύει, γιατί είναι εναντίον του Ολυμπιακού…

Έμαθε, όμως, ο κόσμος. Εκπαιδεύτηκε και σε αυτό έχει μερίδιο και η ίδια η ΠΑΕ, η οποία ποτέ δεν δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους, για το «σύστημα» που πολεμάει τον Ολυμπιακό. Και οι δικαιώσεις έρχονταν η μία μετά την άλλη… Όπως θα συνεχίσουν να έρχονται. Γιατί είπαμε: Άλλο οι σκευωρίες και τα κατασκευασμένα «σκάνδαλα» και άλλο η πραγματικότητα, οι ποινές, οι καταδίκες και οι… τροπολογίες!

Διαβάστε επίσης