Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διάκριση και στη Ρωσία για Βαλμπουενά!

Διάκριση και στη Ρωσία για Βαλμπουενά!
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 - 22:45

Το τελευταίο διάστημα, ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει γίνει αρκετές φορές θέμα στα γαλλικά και τουρκικά Μέσα. Τα πεπραγμένα του, άλλωστε, σε όποιο πρωτάθλημα και αν αγωνίστηκε, τον έκαναν... αξέχαστο για τον κόσμο. Κάτι που ισχύει και για την Ντιναμό Μόσχας!

Στην Ρωσία, μπορεί ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού να μην έκατσε για... πολύ, όμως άφησε το στίγμα του στην Ντιναμό. Συνολικά 40 συμμετοχές μέτρησε με τη ρωσική ομάδα, με έξι γκολ και 17 ασίστ!

Οι Ρώσοι, λοιπόν, δεν ξεχνούν τον Γάλλο άσο! Είναι αξιοσημείωτο, πως η ιστοσελίδα sportbox, «έβαλε» τον 35χρονο του Θρύλου στους κορυφαίους παίκτες που μετακόμισαν ποτέ από τη Δυτική Ευρώπη (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία) στο ρωσικό πρωτάθλημα!

Στη συγκεκριμένη «Dream Team», κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ένας Πορτογάλος γκολκίπερ, ο Νούνο, ο οποίος έκανε καριέρα με την φανέλα της Ντιναμό. Σε ό,τι αφορά στο κέντρο της άμυνας, βρίσκονται οι Μπρούνο Άλβες και Νίκολα Λόμπερτς, ενώ αριστερό μπακ είναι ο Ντομένικο Κρισίτο και δεξί ο Μπενεντίκτ Χέβεντες! Σε θέση «6αριού», στους «εκλεκτούς» των Ρώσων είναι ο Τσάβι Γκαρθία, ενώ μπροστά του έχει συμπεριληφθεί ο Άξελ Βίτσελ. Όπως προαναφέραμε, ο Βαλμπουενά είναι η άλλη επιλογή στο κέντρο, ενώ την τριάδα της επίθεσης απαρτίζουν ο Κέβιν Κουράνι, ο Κούνσι Προμές και ο Πορτογάλος Ντάνι.

Μία ακόμα μεγάλη διάκριση, λοιπόν, για τον τεράστιο Ματιέ Βαλμπουενά...

Διαβάστε επίσης