Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει και τους δύο στο λιμάνι!

Θέλει και τους δύο στο λιμάνι!
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 - 10:17

Όχι έναν, αλλά δύο ποδοσφαιριστές κινείται να κλείσει, για τα άκρα του, ο Ολυμπιακός! Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να συνεχίσει να χτίζει την ομάδα, με βάση το παιχνίδι από τα άκρα και για να το κάνει αυτό, θα χρειαστεί να τονώσει περισσότερο το ρόστερ, σε αυτές τις θέσεις. Έτσι, στην ΠΑΕ κοιτάζουν να προχωρήσουν δύο περιπτώσεις, για τα άκρα και όχι μία. Ο λόγος για τους Μπουά και Μπενσαρκί, τους οποίους ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει… πακέτο!

Η οικονομική δυσχέρεια, στην οποία βρίσκεται η Ζάμαλεκ, η οποία φέρεται να… πνίγεται στα χρέη, καθιστούν την πώληση του Ασράφ Μπενσαρκί πολύ πιθανή. Έως και… σίγουρη. Ο Ολυμπιακός καραδοκεί και αν και δεν «παίζει» μπάλα μόνος του, δείχνει να έχει προβάδισμα. Ο ανταγωνισμός δεν ανησυχεί ιδιαιτέρως τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν να προσφέρουν πολλά περισσότερα στο Μπενσαρκί, από αρκετές ομάδες της Γαλλίας, που στέκονται απέναντι. Με πρώτο το Champions League, φυσικά.

Σε ό,τι αφορά τον Μπουά και εκεί ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει το πάνω χέρι, για την απόκτησή του. Ο Ελβετός εξτρέμ φέρεται να έχει ως πρώτη επιλογή του τον Ολυμπιακό, ο οποίος καραδοκεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την πρότασή του. Τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή αρέσουν στον Ολυμπιακό και θεωρείται δεδομένο ότι το θέμα δεν θα μείνει σε… απλό ενδιαφέρον.

Η εξέλιξη που θα υπάρξει με το πρωτάθλημα, η νέα σεζόν και όλα όσα συμβούν, με φόντο την πρωτόγνωρη κατάσταση, την οποία γνωρίζει η ανθρωπότητα, θα καθορίσουν το πως θα γίνει η κίνηση και για τον παίκτη της Βασιλείας, αλλά και για τον Μαροκινό της Ζάμαλεκ.

Διαβάστε επίσης