Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σχεδιάζουν μαζί, σημαίνει… προχωρούν μαζί

Σχεδιάζουν μαζί, σημαίνει… προχωρούν μαζί
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 - 10:44

Ελλείψει ανακοινώσεων, είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε τα σημάδια. Σας έχουμε τονίσει πολλές φορές τη δεδομένη επιθυμία, τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του ιδίου του Πέδρο Μαρτίνς, να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, στην επόμενη ημέρα. Στην επόμενη σεζόν. Σε μία σεζόν, η οποία θα είναι δύσκολη και… περίεργη, από όλες τις απόψεις.

Οι δύο πλευρές, λοιπόν, φέρονται να έχουν συμφωνήσει στα πάντα και να απομένουν μονάχα οι… ανακοινώσεις, αφού πρώτα πέσουν οι υπογραφές. Γεγονός το οποίο ενισχύεται και από όλα τα ρεπορτάζ, γύρω από τα… μεταγραφικά του Θρύλου.

Σε όλες τις υποθέσεις, για τις οποίες κυκλοφορούν νέα, ο άξονας είναι πάντα ο ίδιος. «Θέλει ο Μαρτίνς». Ο Μαρτίνς θέλει δύο εξτρέμ. Ο Μαρτίνς θα αποφασίσει για Γκασπάρ. Ο Μαρτίνς θα αποφασίσει για Χασάν και επιθετικό. Ο Μαρτίνς θα αποφασίσει για στόπερ. Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Το να ξεπηδάει παντού το όνομα του Πορτογάλου προπονητή, δείχνει την σαφή πρόθεση, αφενός του Ολυμπιακού, να τον κρατήσει εδώ, αλλά και του ιδίου, να παραμείνει στο λιμάνι της καρδιάς του.

Όλα δείχνουν ότι τα επίσημα δεν θα αργήσουν να έρθουν, για αυτή την υπόθεση. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να χαρεί ιδιαιτέρως με αυτή την εξέλιξη, βεβαίως, αφού ο Μαρτίνς έχει κερδίσει την εξέδρα, με το έργο του και την προσωπικότητά του. Και στον Ολυμπιακό το προσμετρούν και αυτό. Ο Μαρτίνς αισθάνεται εδώ, σαν στο σπίτι του και αυτό τον ωθεί να δουλεύει ακόμη καλύτερα. Παίζει και αυτό τον ρόλο του…

Διαβάστε επίσης