Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και άλλη ομάδα στο... κυνήγι του Τσιμίκα!

Και άλλη ομάδα στο... κυνήγι του Τσιμίκα!
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 - 14:27

Νέα σενάρια, από την Ιταλία και αυτά, έρχονται να δουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα! Ο Έλληνας αριστερός μπακ, ο οποίος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων από την Ευρώπη, με βαρύτητα και ιστορία, φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο ακόμη μίας! Ποια είναι αυτή; Η Τορίνο!

Σύμφωνα με την «Tuttosport», ο Τσιμίκας πλέον βρίσκεται και στα… ραντάρ της Τορίνο. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την ανάγκη που έχει η «γκρανάτα» για ενίσχυση στην άμυνα, όμως… το χάνει λίγο, σε ό,τι αφορά το οικονομικό. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι πρόκειται για νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος… πιθανό να μην κοστίσει ακριβά, όπως επισημαίνει. Βασίζει αυτή την άποψη, βέβαια, στα οικονομικά δεδομένα μετά τον κορονοϊό, αλλά έτερον, εκάτερον.

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να… χαρίσει τον Τσιμίκα. Δεν του έχει βάλει πωλητήριο και επομένως δεν… καίγεται να τον πουλήσει, με αποτέλεσμα να διατηρεί, πάντοτε, το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις και στο οικονομικό σκέλος… Όπως κάνει και με όλες τις περιπτώσεις πώλησης ποδοσφαιριστών του.

Διαβάστε επίσης