Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπουά, ο δεύτερος πιο «παραγωγικός» Ελβετός! (video)

Μπουά, ο δεύτερος πιο «παραγωγικός» Ελβετός! (video)
Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 - 20:54

Την περίπτωση του Κέβιν Μπουά, για το καλοκαίρι, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός! Με τον Ελβετό, μάλιστα, να βλέπει, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, «ζεστά» το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Θρύλο. Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής...

Ο Ελβετός εξτρέμ έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι «ερυθρόλευκοι» για τα «φτερά» της επίθεσης! Και ήδη φέτος πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν με την Βασίλια. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε 29 συμμετοχές, έχει σκοράρει 10 φορές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και έχει μοιράσει οκτώ ακόμα ασίστ για τους συμπαίκτες του!

Στο μεγάλο Λιμάνι «γλυκοκοιτάζουν» τον Μπουά και είναι χαρακτηριστικό, πως είναι ο δεύτερος πιο «παραγωγικός» παίκτης από την Ελβετία, σε όλο τον κόσμο! Ο μοναδικός που είναι από... πάνω του είναι ο έμπειρος συμπαίκτης του, Φαμπιάν Φρέι, ο οποίος έχει 13 τέρματα και επτά ασίστ. Έχει δηλαδή συμμετοχή σε 20 τέρματα, όμως με οκτώ εμφανίσεις παραπάνω από τον Μπουά!

Κάτι εξίσου σημαντικό για τον Μπουά είναι, ότι είναι δεύτερος Ελβετός και σε ασίστ, παγκοσμίως! Ο μοναδικός συμπατριώτης του που έχει περισσότερες ασίστ, είναι ο Βαλεντίν Στόκερ, με εννιά. Οκτώ ασίστ, όσες και ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών, μετρούν και οι Γκαρσία (Γιουνγκ Μποις) και Τοσέτι (Τουν).

Μάλιστα, αξιοσημείωτη είναι και η χρηματιστηριακή αξία του Μπουά. Και αυτό, διότι στην θέση του αριστερού μέσου, όπου τον «τοποθετεί» το Transfermarkt, είναι ο τρίτος πιο ακριβός Ελβετός! Μόλις δύο συμπατριώτες του είναι πιο ψηλά. Ο Στίβεν Ζούμπερ, από την Χόφενχαιμ και ο Μάρβιν Σπίλμαν (Γιουνγκ Μποις).

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, δείχνουν πως o 26χρονος εξτρέμ μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό...

Δείτε, παρακάτω, τον Μπουά εν δράσει!

Διαβάστε επίσης