Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πορτογάλοι: «Ο Μαρτίνς είπε το ναι»!

Πορτογάλοι: «Ο Μαρτίνς είπε το ναι»!
Κυριακή, 26 Απριλίου 2020 - 11:50

Ένα καυτό θέμα της επικαιρότητας, για τον Ολυμπιακό είναι η παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο. Ο Θρύλος προχωρά τον σχεδιασμό του, για την επόμενη σεζόν, η οποία θα τον βρει πρωταθλητή και με προοπτική να δώσει ΞΑΝΑ το παρών στο Champions League, όπου θα στοχεύσει σε νέες διακρίσεις. Και η παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο κρίνεται κομβικής σημασίας, για το πως θα εξελιχθεί το «αύριο» των Πειραιωτών.

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι δίνουν σήμερα μία ακόμη εξέλιξη στο θέμα, τονίζοντας ότι ο συμπατριώτης τους, τεχνικός του Ολυμπιακού, είπε το «ναι» στον Σύλλογο και θα συνεχίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο! Δημοσίευμα της O’ Jogo τονίζει την παραμονή του Μαρτίνς στον Θρύλο και επισημαίνει πως «ο Ολυμπιακός προχώρησε τις διαπραγματεύσεις με τον Μαρτίνς, λόγω της καλής δουλειάς του αυτά τα σχεδόν δύο χρόνια που είναι στην Ελλάδα».

Μένει να φανεί εάν το ρεπορτάζ αυτή τη O’ Jogo επιβεβαιωθεί και από τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και από τον Ολυμπιακό, φυσικά, με μία ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας, των δύο πλευρών. Όταν αυτή έρθει.

Διαβάστε επίσης