Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι θα κινηθεί η Μπόκα για Σολδάνο

Έτσι θα κινηθεί η Μπόκα για Σολδάνο
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 - 17:00

Ένα από τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, σο μεταγραφικό κομμάτι και μπλέκουν τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου με την Μπόκα, την ομάδα-θρύλο από την Αργεντινή, αφορά στον Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός στράικερ βοήθησε την Μπόκα να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην πατρίδα του και πρόθεση των Σενέισες είναι να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους!

Αυτό, ωστόσο, δεν είναι εύκολο να γίνει, αυτή τη στιγμή, με την Μπόκα να πληρώνει τη ρήτρα του Σολδάνο. Επομένως, το σενάριο που εξετάζουν οι Αργεντινοί, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, είναι να διατηρήσουν τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους, με τη μορφή δανεισμού, για ακόμη έναν χρόνο, τουλάχιστον.

Με αυτό τον τρόπο, οι άνθρωποι της Μπόκα κρίνουν ότι μπορούν να εκτιμήσουν καλύτερα και το τι μπορεί να προσφέρει ο Σολδάνο στην ομάδα. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να αποφασίσουν, στο τέλος του δανεισμού του, για το εάν θα πληρώσουν τη ρήτρα στον Ολυμπιακό, για να τον αγοράσουν! Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει αρνητικός στο σενάριο αυτό, αν και ενδεχομένως θα προτιμούσε να δώσει απευθείας με μεταγραφή τον Σολδάνο. Εξαιρετικό φορ και σίγουρα θα ξαναβρεί τη ρέντα του στο σκοράρισμα, αλλά δυστυχώς δεν… κόλλησε στο λιμάνι.

Διαβάστε επίσης