Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρατά τον Γκασπάρ, με τη σωστή τιμή!

Κρατά τον Γκασπάρ, με τη σωστή τιμή!
Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 - 09:43

Έτοιμος να συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για να κρατήσει τον Μπρούνο Γκασπάρ στο λιμάνι, είναι ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που πηγάζει από την Πορτογαλία, είναι κοντά στο να βρουν τη «χρυσή τομή» με τα «λιοντάρια» και να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα. Κάτι το οποίο επιθυμεί τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, όσο και ο ίδιος ο Μπρούνο Γκασπάρ.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Ανγκόλας, έχει καταγράψει φέτος 14 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και συνολικά 821 λεπτά και έχει δείξει στοιχεία, τα οποία ο προπονητής του εκτιμά. Και τα οποία του δίνουν τη δυνατότητα να ανανεώσει την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Για να συμβεί αυτό, υπάρχει μία βασική προϋπόθεση, βέβαια.

Αυτή δεν είναι άλλη από τη «χρυσή τομή» που πρέπει να βρεθεί στα χρήματα, τα οποία αξιώνει η Σπόρτινγκ, για να τον παραχωρήσει. Η χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα με τον Transfermarkt, είναι 1,20 εκ. ευρώ, ωστόσο η ομάδα της Λισαβόνας τον αποδεσμεύει αυτομάτως, εάν εισπράξει 1 εκ. ευρώ. Αυτό το ποσό ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί και να μειώσει.

Είναι πιθανό οι δύο πλευρές να τα βρουν, όπως τα βρήκαν, σε εξαιρετικό κλίμα, με την υπόθεση Ποντένσε. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε ένα σημαντικό ποσό στη Σπόρτινγκ, για να αποκτήσει τον Ντανιέλ, στον οποίο επένδυσε και δικαιώθηκε. Το ίδιο θέλει να κάνει και για τον Γκασπάρ. Να βρει με τη Σπόρτινγκ τη «χρυσή τομή» και να διατηρήσει τον δεξιό μπακ στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης