Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σα Πίντο: «Διαψεύδω τις κατηγορίες»

Σα Πίντο: «Διαψεύδω τις κατηγορίες»
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 - 10:11

Ένα από τα πρόσωπα-κλειδιά, στον δρόμο του Ολυμπιακού προς τη δικαίωση, σε μία ακόμη σκευωρία, είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου, για τον οποίο η εισήγηση της κας. Σπανού είναι η επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ, η 10ετής απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και η απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μίλησε στην σερβική ιστοσελίδα Informer. Τόνισε, δε, ότι τίποτα από αυτά που του προσάπτονται, δεν είναι αλήθεια, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά όσα είχε αναφέρει στην κατάθεσή του, περί ψευδών και αβάσιμων κατηγοριών.

«Διαψεύδω όλες τις κατηγορίες, οι οποίες είναι αβάσιμες. Δεν έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα σε κανέναν να με πιέσει ή να παρέμβει στη δουλειά μου. Παραιτήθηκα για αγωνιστικούς λόγους. Είχαμε αποκλειστεί από το Κύπελλο. Με έμπλεξαν λόγω του πολέμου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό», είπε χαρακτηριστικά ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος έχει βρεθεί περισσότερες, της μιας, φορές στο επίκεντρο αυτής της υπόθεσης.

Ο πόλεμος, βεβαίως, είναι μονόπλευρος και αφορούσε τότε εκείνων που έκανε ο Παναθηναϊκός (και στη συνέχεια όλες οι… εξυγιαντικές δυνάμεις) προς τον Ολυμπιακό. Τώρα, τη σκυτάλη πήρε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βλέπει ένα-ένα τα κομμάτια της σκευωρίας, να καταρρίπτονται… Όπως θα καταρριφθεί, στο τέλος, ολόκληρη -και- αυτή η σκευωρία, αφού ο Ολυμπιακός θα αποδείξει -ξανά- την αθωότητά του.

Διαβάστε επίσης