Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«ΕΣΚΑΣΕ» ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΟΜΒΑ! «Ο Βόλος ο επόμενος που θα απασχολήσει την ΕΕΑ!»

«ΕΣΚΑΣΕ» ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΟΜΒΑ! «Ο Βόλος ο επόμενος που θα απασχολήσει την ΕΕΑ!»
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 - 12:41
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Συνέχισε την ολομέτωπη επίθεση στον ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, βάζοντας στο... κάδρο της πολυιδιοκτησίας και τον Βόλο. Συγκεκριμένα, τόνισε πως είναι η επόμενη ομάδα που θα απασχολήσει την ΕΕΑ. Επίσης, άφησε αιχμές και για τον Παναιτωλικό.

Πιο συγκεκριμένα ο Μαρινάκης, στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της Λίγκας, επανήλθε με νέα επίθεση στον ΠΑΟΚ, όταν η κουβέντα έφτασε στην Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων: «Σας θυμίζω ότι ο πρώτος που αποχώρησε από την κεντρική διαχείριση ήταν ο ΠΑΟΚ. Επίσης, σας θυμίζω ότι Ολυμπιακός είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης». Με αφορμή αυτό μίλησε ξανά για πολυιδιοκτησία, βάζοντας στο κάδρο και τον Βόλο: «Όμως δεν θα ανεχτούμε την πολυιδιοκτησία της Ξάνθης ούτε τον Βόλο που θα είναι η επόμενη ομάδα που θα,απασχολήσει την ΕΕΑ. Μόνο με καθαρό τοπίο θα πάμε σε κεντρική διαχείριση».

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης άφησε αιχμές για τον Παναιτωλικό, όταν ο Κωστούλας ζήτησε κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά: «Πήρατε χαρτάκι από τον Γκαγκάτση; Όσο υπάρχουν δορυφορικές ομάδες στη Λίγκα, δεν θα,υπάρχει κεντρική διαχείριση».

Κωστούλας: «Να μας πει ο κ. Μαρινάκης αν συμφωνεί με τον κ. Αγραφιώτη».

Μαρινάκης: «Κύριε Κωστούλα, υπάρχουν σύννεφα και ερωτηματικά για τον Παναιτωλικό».

Διαβάστε επίσης