Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έπεσαν οι μάσκες: Αλαφούζος υπέρ της πολυιδιοκτησίας!

Έπεσαν οι μάσκες: Αλαφούζος υπέρ της πολυιδιοκτησίας!
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 - 14:02
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κάποιοι στη Λίγκα τα δίνουν όλα για να περάσει το... ρουσφέτι που υποσχέθηκε ο ΠΑΟΚ σε αυτούς που συμφωνούν με τις θέσεις τους αλλά και με το πρόβλημα της πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη να παραμένει, παρά την τελεσίδικη καταδίκη τους.

Μέσα σε όλα έπεσαν και οι μάσκες, αφού ο Αλαφούζος τάχθηκε υπέρ της πολυιδιοκτησίας, σα να μην τον ενδιαφέρει η σύνδεση, και με τη βούλα της αθλητικής δικαιοσύνης, μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης:

Πιο συγκεκριμένα ο Αλαφούζος ζήτησε να παρθεί απόφαση υπέρ της Κεντρικής Διαχείρισης: «Δεν καταλαβαίνω τις προϋποθέσεις νομιμότητας. Όποια ομάδα έχει πιστοποιητικό και παίζει, μπορεί να μετέχει και στην κεντρική διαχείριση».

Και ο Κούγιας του απάντησε: «Η Ξάνθη ανήκει στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ζήτημα ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Η ΠΑΕ ΑΕΛ μόλις αρχίσουν τα πλέι οφ θα κάνει καταγγελία».

Είναι τυχαίο ότι συμφωνούν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός; Καλά, ο Αλαφούζος δεν μιλούσε για… νομιμότητα τον παρελθόν; Πως αλλάζουν οι καιροί!

Μάλιστα, ο Αλαφούζος επέμεινε να παρθεί απόφαση και να μπουν οι ομάδες κάτω από την ίδια «στέγη», καθώς μετά επανήλθε: «Όποιος διαφωνεί, ας μειοψηφίσει. Δεν καταλαβαίνω για ποιο πράγμα συζητάμε».

Ο Ολυμπιακός ψήφισε λευκό για την Κεντρική Διαχείριση και μετά την τελευταία τοποθέτηση του Αλαφούζου, η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου είπε: «Δεν μπορούμε να συναινέσουμε σήμερα στην Κεντρική Διαχείριση».

Τελικά, η Λίγκα δεν πήρε απόφαση για την Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Όποια ομάδα δεν θέλει μπορεί να πορευθεί μόνη της. Άλλωστε, το θέμα προώθησε ο ΠΑΟΚ που είναι η ομάδα, η οποία έσπασε την Κεντρική Διαχείριση.

Διαβάστε επίσης