Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακοινώνονται τα μέτρα για τον αθλητισμό

Ανακοινώνονται τα μέτρα για τον αθλητισμό
Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 - 11:30

Μετά τον τομέα της Παιδείας, σειρά παίρνει σήμερα ο αθλητισμός, με τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη να ενημερώνει για τα μέτρα επιστροφής σε μία όσο πιο κοντινή κατάσταση γίνεται, στην κανονικότητα που ξέραμε. Ο υφυπουργός αθλητισμού θα ρίξει στο τραπέζι τις παραμέτρους, σχετικά με το πως θα επαναλειτουργήσουν οι αθλητικοί χώροι, αλλά και τα ομαδικά και ατομικά αθλήματα, σε βάθος χρόνου, αλλά και πιο άμεσα.

Η ενημέρωση από τον κ. Αυγενάκη θα έρθει μετά την καθημερινή ενημέρωση από τους κ.κ. Τσιόδρα-Χαρδαλιά και τα Υπουργεία Υγείας και Πολιτικής Προστασίας. Με δεδομένο ότι οι ομάδες (πλην των… συμμάχων) τάχθηκαν υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος, τα νέα από τον κ. Αυγενάκη αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Η εκτίμηση λέει ότι η τελευταία ημέρα που μπορούν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις είναι η 25 Μαϊου και τα πλέι-οφ μέχρι τις 14 Ιουνίου, ώστε να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά, η χρονιά.

Διαβάστε επίσης

Χάνουν; «Λουκέτο»!

Χάνουν; «Λουκέτο»!

Γελούν και τα σημαιάκια στα κόρνερ με την αστεία τεχνοκρατία της «ασάφειας» και τους δασκάλους με την μπλούζα της Μπεσίκτας...