Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο εγωισμός του παικταρά!

Ο εγωισμός του παικταρά!
Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020 - 12:47

Ο Κώστας Φορτούνης είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Απίστευτο ταλέντο, το οποίο σπάνια βρίσκεις στις μέρες μας. Χάρισμα μεγάλο, ο τρόπος με τον οποίο «μιλάει» ο Κώστας στην μπάλα… Ο τρόπος με τον οποίο την κατευθύνει εκεί όπου θέλει να πάει… Η εξέλιξή του, μέσα από τον Ολυμπιακό, ήταν συγκλονιστική. Ανέπτυξε το ταλέντο του, το πάθος του, τις ηγετικές του ικανότητες, την προσωπικότητά του. Και τον ποδοσφαιρικό εγωισμό του. Τι σημαίνει αυτό; Να απαντάς στο γήπεδο.

Αυτό επεσήμανε και ο ίδιος, για το πείραγμα του Ποντένσε, πριν λίγο καιρό, ως προς την όρεξη του Φορτούνη να δουλέψει. Ο ίδιος ο Φορτούνης τόνισε ότι αυτό που είπε ο Ντανιέλ τον πείραξε. Και αυτό είναι ποδοσφαιρικός εγωισμός. Υγιής, όμως. Δεν κακοχαρακτήρισε τον Ντανιέλ. Δεν μίλησε άσχημα για εκείνον. Ξέρει ο Κώστας, εξάλλου, ότι ο Ντανιέλ δεν είπε με κακία, εκείνο που είπε. Ξέρει ότι ο Ντανιέλ τον εκτιμά και τον θαυμάζει. Και ο Κώστας είπε το… αυτονόητο. «Σε ποιότητα ο Φορτούνης, αλλά πρέπει να αλλάξει τη νοοτροπία του, αν θέλει να πετύχει κάτι παραπάνω στη ζωή του. Έχει τα προσόντα μεγάλων παικτών, αλλά είναι τεμπέλης και το ξέρει αυτό», είχε γράψει ο Ποντένσε στο Instagram όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσιάς του το βράδυ της Πέμπτης (30/4) στο φιλανθρωπικό challenge της 24MEDIA «Μουσικές Αγάπης», ο Φορτούνης έδωσε τη δική του εκδοχή. «Κατά κάποιο τρόπο με πείραξε, αλλά από την άλλη πλευρά το σκέφτηκα, δεν έδωσα σημασία. Ξέρω ποιος είμαι, τι κάνω στο γήπεδο, αυτή τη στιγμή ο Ποντένσε είναι σε άλλη ομάδα και δεν ασχολήθηκα ποτέ με τη δήλωσή του, το προσπέρασα. Εγώ κάθε χρόνο δουλεύω, τι λέει ο καθένας, αυτό κρίνεται στο γήπεδο», είπε.

Αυτό, είναι ο εγωισμός του παικταρά. Παίρνει το πράγμα στη σωστή του βάση. Δεν θυμώνει. Δίνει απαντήσεις. Στο γήπεδο. Έτσι κάνουν οι ηγέτες. Έτσι πρέπει να κάνει ο ηγέτης του Ολυμπιακού! Σωστή νοοτροπία…

Διαβάστε επίσης