Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Αραμπί: «Έκανα θυσίες...»

Ελ Αραμπί: «Έκανα θυσίες...»
Κυριακή, 3 Μαΐου 2020 - 21:31

Σε ισπανικό ραδιοφωνικό και, συγκεκριμένα, στον σταθμό Canal Sur μίλησε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Με τον Μαροκινό επιθετικό να εκφράζει τη χαρά του που φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού! Τόνισε, μάλιστα, ότι έκανε θυσίες για να αγωνιστεί σε μία τέτοια ομάδα, που παίζει στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο!

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος γιατί επέστρεψα στην Ευρώπη και με τον σύλλογο μου, τον Ολυμπιακό, παίζω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος...

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Όταν ήμουν στο Κατάρ, όλοι πίστευαν ότι θα κλείσω εκεί την καριέρα μου, όμως έχω κάνει πολλές θυσίες για να παίξω πρώτη φορά σε Champions και Europa League, απέναντι στους καλύτερους και να σκοράρω απέναντι στους κορυφαίους στην Ευρώπη».

Με τον 33χρονο φορ του Θρύλου να συμπληρώνει, για τον κορονοϊό: «Στην Ελλάδα, η κατάσταση είναι καλύτερη συγκριτικά με την Ισπανία και την Γαλλία και το υπουργείο λέει, πως από αυτή την εβδομάδα θα μπορούμε να ξεκινήσουμε προπονήσεις μετά από έναν μήνα σε καραντίνα. Γυμνάζομαι σπίτι, για να μπω σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις με την ομάδα».

Διαβάστε επίσης