Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος έτοιμος για δράση!

Θρύλος έτοιμος για δράση!
Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020 - 10:54

Η μεγάλη ημέρα φτάνει! Από αύριο Τρίτη, 5/5, ο Ολυμπιακός (και οι άλλες ομάδες βεβαίως) επιστρέφουν στην ενεργό δράση, μπαίνοντας ξανά σε προπονήσεις! Όλο το ενδιαφέρον, των ανθρώπων του Θρύλου είναι στραμμένο εκεί! Στο πως η ομάδα θα μπει ξανά, με νορμάλ ρυθμό, αλλά και με προσοχή, στη δράση. Οι «ερυθρόλευκοι» ανυπομονούν για να πατήσουν ξανά το χορτάρι στο Ρέντη. Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου έχουν κίνητρο, εκπροσωπούν τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και έχουν πολλούς στόχους να κυνηγήσουν, εφόσον η κατάσταση (και η Πολιτεία εν προκειμένω), επιτρέπουν αυτό να συμβεί.

Ο Ολυμπιακός είναι ακόμη στην Ευρώπη, παίζει Europa League και έχει μία ρεβάνς να δώσει, όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα. Θέλει το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ, εφόσον όλα πάνε καλά, θα πανηγυρίσει και τον ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΟ τίτλο στην ιστορία του! Κόντρα σε ένα σύστημα, το οποίο τον κυνήγησε τρομερά! Και αυτό, από μόνο του, αρκεί ως κίνητρο, για τον Μαρτίνς και τους παίκτες, για να επιστρέψουν στο γήπεδο και να τελειώσουν τη δουλειά!

Όλα έχουν μπει σε μία σειρά! Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε γκρουπ. Διαφορετικές ώρες και ομάδες, για τους παίκτες, ώστε να δουλέψουν ξεχωριστά, σε πρώτη φάση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό, ξανά και όλα ήταν «καθαρά»! Γεγονός που σημαίνει ότι ο Θρύλος μπαίνει από μία καλή αφετηρία και πάλι στον «αγώνα» για να τελειώσει τη σεζόν με επιτυχίες και διακρίσεις, τις οποίες αξίζει!

Διαβάστε επίσης