Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ελβετοί: «Ο Ολυμπιακός αγκαλιά με Μπουά»!

Ελβετοί: «Ο Ολυμπιακός αγκαλιά με Μπουά»!
Τρίτη, 5 Μαΐου 2020 - 11:09

Μία ανάσα από το λιμάνι παρουσιάζουν τον Κέβιν Μπουά οι Ελβετοί! Τα δημοσιεύματα για τον εξτρέμ της Βασιλείας και το «φλερτ» του με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι πολύ παραπάνω από… φλερτ, σύμφωνα με αυτά, ολοένα και πληθαίνουν. Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Κέβιν Μπουά να ακούγεται ολοένα και πιο έντονα για τον Ολυμπιακό.

«Σχεδόν στην αγκαλιά της ελληνικής ομάδας», γράφει χαρακτηριστικά για το θέμα η Telebasel. Από την άλλη, η Blick αναφέρει ότι «H Fifa μπορεί να συστήνει αυτό, αλλά ποιος μπορεί να υποχρεώσεις π.χ. τον Μπούα που είναι έτοιμος να πάει με ελεύθερη μεταγραφή στον Ολυμπιακό να μείνει στη Βασιλεία μετά τις 30 Ιουνίου, οπότε και λήγει η συνεργασία τους».

Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός κρατά επιφυλακτική στάση για τα μεταγραφικά αυτά σενάρια. Δεν επιβεβαιώνει σε καμία περίπτωση τόσο προχωρημένες επαφές με τον Μπουά, χαρακτηρίζοντας όλα αυτά τα δημοσιεύματα, μακριά από την πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός «ψάχνει» τα μεταγραφικά του. Αυτό είναι δεδομένο. Ωστόσο, από αυτό, μέχρι το να βρίσκεται αγκαλιά με κάποιον παίκτη, απέχει λιγάκι. Όλα στην ώρα τους…

Διαβάστε επίσης