Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υποχώρηση Γαλατά, προέλαση Ολυμπιακού

Υποχώρηση Γαλατά, προέλαση Ολυμπιακού
Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020 - 11:16

Ένα από τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, είναι εκείνο του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ έχει προτάσεις από το εξωτερικό στα χέρια του (τουλάχιστον αυτό φέρεται να συμβαίνει, καθώς το υποστηρίζουν και ξένα ΜΜΕ), όμως ως γνωστόν ο ίδιος έχει δώσει προτεραιότητα στην παραμονή του, στον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος θα ήθελε, επίσης, να βρει την φόρμουλα, για να μείνει ο Νορβηγός μπακ (και εκ των αρχηγών της ομάδας) στο λιμάνι. Έτσι, οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι το αμέσως προσεχές διάστημα, για να βρουν τη λύση.

Σε ό,τι αφορά τους… «μνηστήρες» από το εξωτερικό, η Γαλατασαράι δείχνει να υποχωρεί, ως προς το ενδιαφέρον της, για τον Ελαμπντελαουί. Ενδεχομένως αυτό συνέβη γιατί ο έμπειρος δεξιός μπακ δεν έδειξε «ζεστός» να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, ακόμα και με καλύτερες απολαβές από τις τωρινές στους Πειραιώτες. Η «τσιμ μπομ», λοιπόν, φέρεται διατεθειμένη να στραφεί στην περίπτωση άλλου ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα του Ναζίμ Σανγκαρέ,μ ο οποίος μένει επίσης ελεύθερος από την Αντάλιασπορ.

Όπως και να ‘χει, η Γαλατά δεν είναι η μόνη ομάδα, η οποία είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ομάρ. Πρόθεση του ιδίου είναι να δώσει τον πρώτο λόγο στον Θρύλο και πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να προσπαθήσει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του. Οπότε, αναμένονται εξελίξεις και άμεσα.

Διαβάστε επίσης