Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέος και Κοκκινάκης στη σύσκεψη με Αυγενάκη!

Θέος και Κοκκινάκης στη σύσκεψη με Αυγενάκη!
Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020 - 18:49

Τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ με την αντίστοιχη της Super League 1 και τους ιατρούς των 14 ομάδων, συμμετέχοντος του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του Μηνά Λυσάνδρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, (6/5).

Στην τηλεδιάσκεψη, φυσικά, συμμετείχαν και οι Χρήστος Θέος και Θεόδωρος Κοκκινάκης, ο ιατρός και ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, αντίστοιχα.

Στην τηλεδιάσκεψη που είχε διάρκεια δύο ώρες περίπου, συζητήθηκε η σταδιακή επανεκκίνηση της δράσης στο ποδόσφαιρο, μετά τη διακοπή λόγω του κορονοϊού, αρχικά με προπονήσεις σε μικρά γκρουπ και μόνο.
Παράλληλα, αντικείμενο συζήτησης στην τηλεδιάσκεψη ήταν η εφαρμογή των αυστηρών όρων και κανόνων ασφαλείας του γενικού υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον αθλητισμό, αλλά και η ολοκλήρωση του ειδικού υγειονομικού πρωτοκόλλου για το ποδόσφαιρο...

Να σημειωθεί, ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά και ο Γιώργος Μαυρωτάς, τόνισαν, μεταξύ άλλων: «Το μοναδικό που ξέρουμε μέσα σε αυτήν την αβεβαιότητα είναι, ότι πρέπει να πάμε με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασφάλεια σε κάθε βήμα επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας...

Η κατάσταση είναι ρευστή, τα πρωτόκολλα θα ανανεώνονται βάσει των νέων δεδομένων από εβδομάδα σε εβδομάδα και οι αποφάσεις σε αυτά τα... αχαρτογράφητα νερά, θα λαμβάνονται από τους επιστήμονες σε συνδυασμό και με την διεθνή πρακτική, η οποία άλλωστε ποικίλλει από χώρα σε χώρα σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης