Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολλανδοί: «Η Βίλεμ κρατάει τον Βρουσάι»

Ολλανδοί: «Η Βίλεμ κρατάει τον Βρουσάι»
Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 - 11:18

Ο Μάριος Βρουσάι έχει κάνει πολύ καλή χρονιά με τη Βίλεμ. Ο ίδιος αισθάνεται καλά στην Ολλανδία και έχει δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν ότι θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό, σε μία προσπάθεια να μαζέψει εμπειρίες και να αναπτύξει το ταλέντο του. Με αυτή του τη δήλωση, ο νεαρός άνοιγε, ουσιαστικά, τον δρόμο στη Βίλεμ, για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό, την παραμονή του στην Ολλανδία.

Έτσι, δημοσίευμα το οποίο έρχεται από την Ολλανδία και συγκεκριμένα από την bd.nl, αναφέρει ότι η Βίλεμ θέλει να κρατήσει τον Μάριο Βρουσάι στο ρόστερ της και πως έχει αρχίσει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό! Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η ολλανδική ομάδα έχει προθεσμία μέχρι την 1 Ιουνίου να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Βρουσάι. Και για τον λόγο αυτό βρίσκεται ήδη σε επαφή με τον Θρύλο!

Οι Ολλανδοί δείχνουν να εκτιμούν αυτά που μπορεί να τους προσφέρει ο Βρουσάι, ο οποίος έκανε απίστευτη εκκίνηση, στη σεζόν, αλλά στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε λιγάκι από τραυματισμούς. Πάντως, έπαιξε σε 28 ματς, με 3 γκολ και 3 ασίστ.

Διαβάστε επίσης