Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αμφιβάλλει κανείς για το που θα φτάσει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης;

Αμφιβάλλει κανείς για το που θα φτάσει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης;
Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020 - 10:42

Ο πλέον… δύσπιστος φίλος του Ολυμπιακού, πείθεται, πλέον, για το που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Για το που μπορεί να την οδηγήσει ο ηγέτης της, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πείθεται για το όραμα, το οποίο διατηρεί άσβεστο, αυτός ο άνθρωπος. Άσβεστο, από την πρώτη ημέρα, κατά την οποία ανέλαβε την τύχη του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου, μέχρι «σήμερα», οπότε φτάνει στο σημείο να ανανεώνει τη συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Και συνεχίζει, έτσι, να δίνει «σάρκα» σε αυτό του το όραμα. Σε αυτή του την επιθυμία. Να δει τον Ολυμπιακό να εκτοξεύεται!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε, αυτά τα δύο χρόνια, τα οποία βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, όχι μόνο ότι είναι καλός προπονητής, αλλά ότι είναι και σωστός «αναγνώστης» του ελληνικού πρωταθλήματος. Της ελληνικής πραγματικότητας. Σοβαρός, μετρημένος, ήξερε πότε άξιζε να πάρει κάτι και του το στέρησαν, ήξερε πότε κατάφερε να ξεπεράσει και τις… εξυγιαντικές «λακούβες», ήξερε πότε να ρισκάρει και πότε να «μαζευτεί». Αλλά, εξίσου σημαντικό, αν όχι σημαντικότερο, είναι η σχέση με τον ηγέτη του Θρύλου.

Κόντρα στο ρεύμα, κόντρα ακόμη και σε εχθρικά ΜΜΕ, πορτοκαλοασπρόμαυρης απόχρωσης, τα οποία… έδιωχναν τον Μαρτίνς, μετά από κάτι «στραβό», ο Μαρινάκης τον στήριζε. Τον ενίσχυε. Πίστευε σε εκείνον. Και η πίστη, όπως και η επιμονή, αλλά και η υπομονή, δικαιώνεται. Και δικαιώθηκε. Ο Ολυμπιακός, κόντρα στο… ρεύμα της εποχής, το… ρεύμα που λέει «χτυπήστε τον Θρύλο», λάμπει! Γίνεται ολοένα και πιο ισχυρός! Και βαδίζει σε νέα μονοπάτια…

Σε αντίθεση με τα μικροπολιτικά συμφέροντα του τύπου «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα», τα οποία έχουν και επιδεικνύουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, εις βάρος των Πειραιωτών, ο Μαρινάκης χτίζει. Δημιουργεί. Πλάθει.

Μία ομάδα, η οποία θα κάνει διαρκώς βήματα μπροστά… Μία ομάδα, η οποία θα κάνει διαρκώς, ολοένα και πιο υπερήφανους, τους φιλάθλους του Ολυμπιακού! Αυτό είναι το όραμα του Πέδρο Μαρτίνς. Αλλά, πάνω από όλα, αυτό είναι το όραμα του Βαγγέλη Μαρινάκη;

Αμφιβάλλει, πλέον, κανείς...;

Διαβάστε επίσης