Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκλιέρμε: «Στα χέρια του Θεού»

Γκλιέρμε: «Στα χέρια του Θεού»
Σάββατο, 9 Μαΐου 2020 - 10:49

Ο Ολυμπιακός θέλει να «δέσει» εδώ τον Γκιλιέρμε, ο οποίος αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας, στη μεσαία γραμμή. Σε αυτό το πνεύμα κινείται ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και η Διοίκηση του Συλλόγου, η οποία φέρνει σε πέρας τα «θέλω» του προπονητή του Ολυμπιακού. Μιλώντας για το θέμα, ο ίδιος ο Γκιλιέρμε τόνισε ότι τιμά και θέλει να τιμήσει μέχρι τέλους του συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, σκεπτόμενος παράλληλα μία ενδεχόμενη επιστροφή του στη Βραζιλία, άμεσα ή στο μέλλον.

«Έχω συμβόλαιο γι' αυτή τη σεζόν και την επόμενη, αλλά ακόμα έχω το όνειρο επιστροφής στη Βραζιλία. Έπαιξα για λίγο εκεί. Θέλω να δείξω την αξία μου και να παίξω σε υψηλό επιπεδο στη χώρα μου. Το συμβόλαιό μου στον Ολυμπιακό το αφήνω στα χέρια του Θεού.

Ειλικρινά μου αρέσει να ζω στην Ευρώπη, αλλά θέλω να επιστρέψω στη Βραζιλία. Δεν ξέρω αν θα είναι την επόμενη σεζόν ή σε τρία χρόνια από τώρα, αλλά δεν θέλω να επιστρέψω για να αποσυρθώ. Θέλω να γυρίσω και να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να γράψω ιστορία όπου κι αν αγωνιστώ», είπε χαρακτηριστικά ο Γκιλιέρμε.

Διαβάστε επίσης

Η ζυγαριά βγάζει πάντα Θρύλο!

Η ζυγαριά βγάζει πάντα Θρύλο!

Ο Μαρτίνς ζύγισε τα διπλά λεφτά της Λοκομοτίβ και τον Ολυμπιακό. Την προοπτική, το μέγεθος του Συλλόγου. Και έκανε επιλογή καριέρας...