Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα… χνάρια του Μαρτίνς

Στα… χνάρια του Μαρτίνς
Σάββατο, 9 Μαΐου 2020 - 13:03

Συνεχίζει τον σχεδιασμό του ο Ολυμπιακός, για τη νέα σεζόν και όχι μόνο. Ο Θρύλος βλέπει μπροστά εξετάζοντας τις περιπτώσεις των ανανεώσεων, συμβολαίων, τις οποίες θέλει να βάλει «μπροστά». Εκείνες των Ομάρ και Γκιλιέρμε έρχονται διαρκώς στο προσκήνιο και ο Θρύλος θέλει να «δέσει» τους δύο παίκτες.

Βαδίζοντας στα… χνάρια του Μαρτίνς, Ομάρ και Γκιγιέρμε αναμένεται, σταδιακά, να πάρουν σειρά, για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους και να συνεχίσουν να φορούν τα ερυθρόλευκα. Διαφορετικές περιπτώσεις, η μία από την άλλη, διαφορετικοί οι όροι, διαφορετική προσέγγιση θα κάνει ο Ολυμπιακός. Αλλά με την ίδια νοοτροπία. Να κρατήσει, δηλαδή και τους δύο ποδοσφαιριστές του εδώ. Στον Πειραιά.

Αμφότεροι είναι σημαντικοί για την ενδεκάδα του Μαρτίνς και η παραμονή τους εδώ θα αυξήσει τη «χημεία» της ομάδας, τη νέα σεζόν. Γεγονός που και ο Πορτογάλος τεχνικός, αλλά και η Διοίκηση, εκτιμούν και αντιλαμβάνονται. Έχουμε δρόμο για να πέσουν οι υπογραφές, ακόμη, ωστόσο δεν είναι τόσο… μακριά η πιθανή ανανέωση των δύο.

Διαβάστε επίσης