Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συμμαχία ΠΑΟΚ-ΠΑΟ; «Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω μέλι»!

Συμμαχία ΠΑΟΚ-ΠΑΟ; «Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω μέλι»!
Σάββατο, 9 Μαΐου 2020 - 21:43
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η αποτυχημένη συμμαχία επέστρεψε. Μάλιστα, αν ο Σαββίδης είχε δικαίωμα να πάει στο γήπεδο (σ.σ. είναι τιμωρημένος για το «ντου» με το όπλο), ή αν δεν έπρεπε να κρατηθούν αποστάσεις λόγω κορονοϊού, μπορεί να βλέπαμε ξανά αγκαλιές Σαββίδη και Αλαφούζου, έξω από την Τούμπα, πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι των πλέι οφ. Αλλωστε, από τότε που ο Αλαφούζος στήριξε τον δικό μας Γραμμένο», τέλος Ιανουαρίου στη συνάντηση των «4», ο Παναθηναϊκός άρχισε να παίρνει... βροχή τα πέναλτι και να έχει διαιτησία 100-0 υπέρ του, ενώ πριν είχε πολλά παράπονα!

Ακολούθησε η κοινή στάση των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στη Λίγκα που δεν ήθελαν την... επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου, άλλωστε οι «πράσινοι» δεν είχαν τίποτα να χάσουν, επειδή δεν βγαίνουν στην Ευρώπη. Η... ρητορική τους ήταν ίδια και παράλληλα ήταν με τους χαμένους, αφού έχασαν την ψηφοφορία με 10-4.

Τώρα, προέκυψε ίδια πολιτική και κατά του Αυγενάκη. Ο Υφυπουργός είχε εξαγγείλει ότι θα πήγαινε στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟ για να δει προπόνηση, όμως οι «πράσινοι» διέρρευσαν ότι είναι ανεπιθύμητος, με αποτέλεσμα ο Υφυπουργός Αθλητισμού να ακυρώσει την επίσκεψή του.

Πάντως, η... αναβίωση της «τερατώδους» συμμαχίας τους, μας θύμισε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος που «καθάρισαν», ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για «αναμετρηθούν» μεταξύ τους, δείχνει ότι ο Αλαφούζος, ο οποίος χαράζει την πολιτική, δεν έβαλε μυαλό. Επειδή ο σοφός λαός έχει ρητά που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση, εδώ ταιριάζει «να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω μέλι» και δεν θέλουμε να ειρωνευτούμε πρόσωπα και καταστάσεις. Απλά καταγράφουμε μια κατάσταση, ή αν προτιμάτε μια πολιτική που ...όλα τριγύρω αλλάζουν, όμως τα ίδια μένουν.

Τώρα, ο Παναθηναϊκός δίνει άλλοθι στον ΠΑΟΚ που αλλιώς θα ήταν απομονωμένος από το σύνολο του ποδοσφαίρου. Αν και πάει να του «αρπάξει» τον Ινσούα. Με τέτοια ταύτιση, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πείθει ότι έχει άλλη πολιτική στο ποδόσφαιρο, σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι συμπτώσεις είναι πολλές. Άλλωστε, τον υπερασπίζεται η «προπαγάνδα» που στηρίζει τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή, «ο κόσμος το' χει τούμπανο, κι αυτοί κρυφό καμάρι», τώρα που πιάσαμε τα ρητά!

Αφού ο Σαββίδης και η... συμμαχία με τον Μελισσανίδη καθάρισαν σαν... αβγό τον Παναθηναϊκό, τώρα είναι ξανά μαζί αλλά δεν το λένε. Όμως, γιατί τότε δεν έφτιαξαν το ποδόσφαιρο και θα το φτιάξουν τώρα;

Διαβάστε επίσης

Θα προχωράμε μαζί...

Θα προχωράμε μαζί...

Ολυμπιακός και Μαρτίνς προχωρούν μαζί προς έναν και μόνο προορισμό. Την κορυφή...

Τι είπε ο Σα στον Κασίγιας...

Τι είπε ο Σα στον Κασίγιας...

Οι δύο πρώην συμπαίκτες στην Πόρτο είχαν επικοινωνία στα social media! Τι είπε ο Σα στον Κασίγιας για τον Ολυμπιακό...